star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szombathely

  • 467 m²

    alapterület
  • 9

    szoba
  • 1 400 m²

    telek

Vételár:

250 millió Ft

Eladó ház Szombathely

  • 467 m² alapterület
  • 9 szoba
  • 1 400 m² telek

  • Eladó ház Szombathely

  • 467m²


Ár:

250 000 000 Ft

Szobák száma
9
Fűtés
gáz (egyedi)

Az ingatlanról:

Villa jellegű családi ház, medencével! Szombathely kedvelt városrészén az Alsóhegyi utcáról nyíló, rendezett kis forgalomú zsákutcában kertvárosi, nyugodt környezetben, panorámás családi ház eladó, A ház szépen parkosított nagyméretűnek számító 1.400m2-es telken áll, amin egy uszodarész is található. Az épület pince +földszint + tetőtér kialakítású, az alábbi helyiségelosztással: Pince (97M2) : 2 tároló + parti helyiség+ kazánhelyiség + gépház. Földszint (227m2) : előtér + étkező + konyha + kamra + közlekedő + 2 szoba + Fürdő/Wc + 3 nappali + uszoda (61m2). Tetőtér (140m2): 2 galéria + közlekedő + 4 szoba + fürdő/wc. Az épület 1997-ben épült modern phoroterm falazattal és bitumen zsindely héjalással. A nyílászárok hőszigeteltek és redőnnyel felszereltek. A fűtésről és a melegvízről gázkazán gondoskodik radiátoros hőleadással. Hogy kényelmes legyen a bejárás, a kinti kapu elektromos távirányítóval nyitható. Az udvaron 4 beállásos fedett gépjármű parkoló lett kialakítva, a hátsó részen az uszodahelyiséggel kapcsolatos terasz és pihenőrész is rendelkezésre áll, valamint egy melléképület is található. A környék infrastruktúrája kiváló, közelben bevásárló központok sportpályák iskolák, szabadidő központ stb. megtalálhatók. Szombathely belvárosa pár perc sétával elérhető. Az ingatlan ideális lehet családoknak, de nagy mérete miatt, akár vállalkozás célú felhasználás is szóba jöhet!
.A tulajdonos az értékesítéssel kizárólagosan irodánkat bízta meg, ezért ha megtetszett önnek ez a nagyméretű szép, akár kétgenerációs kertes ház és részletesebb műszaki vagy egyéb tájékoztatásra van szüksége, keressen bizalommal!!


Elhelyezkedés

Szombathely


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6627873


+36 30

Ingatlannet kód: NET6627873


Az általad megtekintett eladó szombathelyi családi ház 9 szobával rendelkezik (ebből 9 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 467 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 400 m². További jellemzői: a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 250 millió Ft, négyzetméter ára 535 332 Ft, ami a szombathelyi átlaghoz képest 16%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Őri Zsolt hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6627873. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szombathely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.