star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szomód

  • 240 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 872 m²

    telek

Vételár:

96 millió Ft

Eladó ház Szomód

  • 240 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 872 m² telek

  • Eladó ház Szomód

  • 240m²


Ár:

96 000 000 Ft

Szobák száma
6
Fűtés
szén-fa (egyéb)

Az ingatlanról:

Saját ház saját izlés szerint
Eladó KÉTGENERÁCIÓSRA ALAKÍTOTT CSALÁDI HÁZ - SZOMÓD

AZ INGATLAN:

Korábbi ingatlan bővítésével, 80%-os készültségi fokkal, a befejezéshez szükséges építőanyagokkal együtt, eladó Szomódon egy 240 nm-es földszint, emelet, tetőtér kialakítású TÉGLA építésű családi ház. A tulajdonos tervei szerint mindkét szinten (földszint-emelet) egy-egy amerikai konyhás nappali, plusz két szoba, fürdő, wc, 20 nm-es terasz kialakítással, valamint a tetőtér jelenleg egy légtér, melyben további helyiségek alakíthatóak ki. Mindkét szint külön megközelíthető, mellyel akár KÉT GENERÁCIÓ békés együtt élésére is kiválóan alkalmas. A külső lépcső kialakítása még nem történt meg. Az emeletről szép természetre nyíló kilátás tárul elénk.

A ház minőségi alapanyagokból épült, egy 872 nm-es körülkerített SÍK TELKEN helyezkedik el, egy csendes zsákutcában található. A fölszinten BETONFÖDÉM van, az emeleten pedig FAFÖDÉM. A felújítás során cserélték a TELJES VÍZ- ÉS VILLAMOSHÁLÓZAT is felújításra került. (3x25A) Cserélték a nyílászárókat is, ÚJ MŰANYAG 3 RÉTEGŰ, 0,7 légkamrás ablakokat szereltek be redőnnyel szúnyoghálóval ellátva. Az alagsorban kialakított kazánházban új vegyes tüzelésű kazán és puffer tartály biztosítja a meleget, a gázcsonk telken belül van. Az új lapradiátorok szintén a vételár részét képezik. Klíma előkészítése is megtörtént. A tetőn új cserepezést kapott.

A ház BEFEJEZÉSÉHEZ SZÜKSÉGES ALAPANYAGOK a helyszínen vannak és a VÉTELÁR RÉSZÉT képezik!!!

A KÖRNYÉK:

Szomód Tatától alig pár perc alatt megközelíthető. Dinamikusan fejlődő falusias környezet, jó közlekedési lehetőségek, jó infrastruktúra jellemzi.

Ingázóknak és otthonról dolgozóknak is remek lehetőség, viszonylag hamar megközelíthető az M1-es autópálya.

Kapcsolat és Érdeklődés: Amennyiben felkeltettük érdeklődését a DOT-ING INGATLAN által kínált lakás, vagy bármely más kínálatunkban található ingatlan, hívjon bármikor a megadott telefonszámon. Irodánk ingyenes és bankfüggetlen hitel- és CSOK ügyintézéssel biztosítja a vásárlást.

Irányár: 105 M Ft

Komárné Koszper Helga E-mail: komarne.koszper.helga@dot-ing.hu Telefonszám: +36 30 813 52 19

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez az ingatlan, hívjon bizalommal a megtekintés miatt!

- klíma előkészítés kialakítva

- a telken megtalálható különböző gyümölcsfa és bokor, ásott kút, valamint egy 2 gépkocsi számára alkalmas garázs, melynek átalakítása a jövőbeni tulajdonos feladata

- az
- beltéri ajtók megbeszélés tárgyai


Elhelyezkedés

Szomód


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6619405


HASONLÓ INGATLANOK


96 000 000 Ft

Szomód

  • Szobák: 6
  • Alapterület: 240m²

29 900 000 Ft

Szomód, 11. dűlő

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 81m²

31 950 000 Ft

Szomód

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 100m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6619405

Az általad megtekintett eladó szomódi családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 240 m², míg a hozzá tartozó teleké 872 m². További jellemzői: a fűtés típusa szén-fa (egyéb). A családi ház ára 96 millió Ft, négyzetméter ára 400 000 Ft, ami a szomódi átlaghoz képest 2%-kal magasabb. Az ingatlant Koszper Helga referens a Dot-Ing 2001 Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6619405. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szomód ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.