star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tab

  • 173 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 1 152 m²

    telek

Vételár:

65 millió Ft

Eladó ház Tab

  • 173 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 1 152 m² telek

  • Eladó ház Tab

  • 173m²


Ár:

65 000 000 Ft

Építés éve
1982
Szintek
3
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
egyéb
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

A siófoki LIDO HOME Ingatlaniroda eladásra kínál egy jó állapotban lévő két generációs, panorámás CSALÁDI HÁZAT!
A 173 nm lakóterületű, kétszintes ház 1152 nm telken helyezkedik el, a kisvárosra néző csodás panorámával.
Az szuterénban egy nagy garázs, műhely WC-vel, és a vegyes tüzelésű, ill. a gázkazán, fatároló, tárolóhelyiségek helyezkednek el.
A földszinten egy folyosóról nyílnak a helyiségek, két szoba, egy tágas nappali, konyha-étkező, fürdőszoba, WC.
A konyhából egy spájzba jutunk. Egy terasz húzódik a konyha és a nappali előtt, melyre két erkélyajtón keresztül is kijutni.
Innen szép kilátás nyílik a portára és a szemközti dombságra.
A földszinten a szobákba új laminált padló került, a fürdőszoba pedig teljes felújításon esett át. Fa nyílászárók, frissen festett falak, tágas, világos terek jellemzik a házat.
A tetőtérben 3 hálószoba, egy fürdőszoba és egy új konyha került kialakításra.
A fűtés radiátoros, vegyes tüzeléssel, ill. gázzal is megoldható. Szenzorosak a villanykapcsolók, az ablakokra redőnyök vannak felszerelve.
Bituzsindellyel fedett palatetős, a ház a csatornára rákötve. Az udvaron dió és cseresznyefa adja az árnyékot. A kertben régi szőlő és fiatal gyümölcsfák vannak telepítve.
Tab egy élhető kisváros, autóval 20 percre a Balatontól. Minden megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges; iskola, orvosi rendelők, boltok, szolgáltatások, posta, művelődési ház, éttermek, cukrászdák stb.
Ajánlom ezt a házat két generációs családnak, ill. befektetésnek, aki egy, vagy két lakást ki szeretné adni bérbe, ill. nyaralónak.
Amennyiben a LIDO HOME által kínált TABI CSALÁDI HÁZ; vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon.
Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.
LIDO HOME - Ingatlanok egy életen át!


Helyiségek

Szoba
14m²
Fürdőszoba
5m²
Fürdőszoba
5.3m²
Szoba
22.3m²
Kamra
4.3m²
Szoba
14m²
Konyha
6m²
Konyha
13.5m²
Közlekedő
12.5m²
Szoba
20.7m²
Szoba
23m²
Wc
1.15m²
Szoba
5.5m²

Elhelyezkedés

Tab


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6625620


+36 70

Ingatlannet kód: NET6625620

Az általad megtekintett eladó tabi családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 37 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 173 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 152 m². További jellemzői: az építés éve 1982, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 65 millió Ft, négyzetméter ára 375 723 Ft, ami a tabi átlaghoz képest 12%-kal magasabb. Az ingatlant Huber Adrienne referens a Lido Home Siófok irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6625620. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tab ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.