star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Taksony

  • 138 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 787 m²

    telek

Vételár:

87 millió Ft

Eladó ház Taksony

  • 138 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 787 m² telek

  • Eladó ház Taksony

  • 138m²


Ár:

87 000 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Melléképület
van

Az ingatlanról:

A jelenlegi elkészültségi paraméterek alapján eladó 87 Mft.ért.Tópark Lakóparkban Eladó Önnálló családi ház. Az ingatlant 2020 ban kezték el építeni. Saját igény szerinti befejezés a ház készültségi állapota kb 70 %. Az utcafront hosszúsága 31,5 méter a telek hosszúsága 25 méter.Minőségi anyagok felhasználásával épült a ház ,saját részre. az ár részét képzik a már megvásárolt cirkó puffer tartály radiátorok az amerikai konyhás nappaliba minőségi nagy méretű márvány lapok. riasztó internet tv kábelek a házba bevezetve. A telken található fúrt kút.
Az ingatlan saját részre lett épitve,családi okok miatt eladó.
A tetőtér beépithető (30 nm )minden kiállás beszerelve. Az egyik fürdő 4 nm a másik 10 nm
a szobák mérete:11.14.15 nm ,illetve garázs mosókonyha amerikai konyhás nappali.A részletes tervdokumentációkat mailban tudom küldeni. az ingatlanhoz megrendelve a napkollektor hálozat ez is az ár részét képzi. Hitel CSOk ,babaváró hitel, zöld hitelből is megvásárolható.
Tájékoztatom, hogy Ön, mint érdeklődő, a pénzmosás , és terrorizmus elleni adatvédelem (GDPR) értelmében a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó L.A iroda- biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához.


Elhelyezkedés

Taksony, Bauer Sándor


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6500552


+36 70

Ingatlannet kód: NET6500552

Az általad megtekintett eladó taksonyi (Bauer Sándor) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és félszoba). A családi házról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 138 m², míg a hozzá tartozó teleké 787 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 87 millió Ft, négyzetméter ára 630 435 Ft, ami a taksonyi átlaghoz képest 9%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Lányi Anita hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6500552. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Taksony ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.