star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Taktaszada

  • 190 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 349 m²

    telek

Vételár:

39,2 millió Ft

Eladó ház Taktaszada

  • 190 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 349 m² telek

  • Eladó ház Taktaszada

  • 190m²


Ár:

39 200 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1980
Szintek
2
Szobák száma
5 (4 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
1 garázs

Az ingatlanról:

Duplakomfortos ,kiváló állapotú családi ház Taktaszadán eladóvá vált.
Csendes, nyugodt utcában található ez a nagyszerű otthon, mely akár azonnal beköltözhető, kétgenerációnak is kényelmes, megosztható, de kisebb családnak is kitűnő választás alacsony fenntartási költsége miatt.
A ház falazata keresztúri blokkból épült, külső szigetelést kapott. A tető fa szerkezetű, zsindely borítással. A padlástér is többszörösen szigetelt, így a ház fűtése, rendkívül hatékony, melyet Bosch kombi gázkazán , ill. vegyestüzelésű kazán lát el, radiátorokon keresztül. A hatékonyságot napkollektorok növelik. A szobák burkolata hagyományos parketta és laminált padló a fürdőkben és a konyhában járólap található. A házba műanyag abklakok lettek beépítve, hőszigetelt üveggel, szúnyoghálóval és redőnnyel vannak ellátva. A hatalmas konyhában, mely az étkezővel egy légtérben található, minden igényt kielégítő beépített konyha várja az új családot. A konyhából egy jó kis kamra nyílik, mely remekül ellátja funkcióját. A földszint teljesen akadálymentesített, itt két szoba, étkezős konyha +spajz, két fürdőszoba, közlekedő , kávézó, mosókonyha wc-vel kapott helyet. Az emeleten szintén két szoba, hatalmas fürdőszoba, előtér található, itt komfortérzetünket hűtő -fűtő klíma fokozza. Az ingatlan udvarán gyönyörű virágokkal körbeültetett pihenőkert, filagóriával, szolgálja a lakók kényelmét, kikapcsolódását. Az udvarban kutat, műhelyt, pincét, tárolót, valamint garázst is építettek. A kert, mely teljesen körbe van kerítve mindenféle gyümölcsfával, málnával, konyhakerti növényekkel látja el a családot! Még folytathatnám a felsorolást, de inkább jöjjön el, nézze meg, garantáltan beleszeret ebbe a csodás otthonba. Az ingatlan komoly érdeklődés esetén minimálisan alkuképes.
Irodánk teljeskörű szolgáltatást nyújt a vásárlás és hiteltanácsadásban ügyfeleink számára.


Elhelyezkedés

Taktaszada, Thököly utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6552044


Belvárosi Ingatlan és Hitel Centrum

Belvárosi Ingatlan és Hitel Centrum

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


5 300 000 Ft

Taktaszada, Petőfi

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 78m²

7 500 000 Ft

Taktaszada, Dózsa utca

  • Szobák: 5
  • Alapterület: 140m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6552044

Belvárosi Ingatlan és Hitel Centrum

Belvárosi Ingatlan és Hitel Centrum

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó taktaszadai (Thököly utca) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 190 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 349 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 39,2 millió Ft, négyzetméter ára 206 316 Ft, ami a taktaszadai átlaghoz képest 70%-kal magasabb. Az ingatlant Rimmel Béláné referens a Belvárosi Ingatlan és Hitel Centrum irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6552044. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Taktaszada ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.