star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tát

  • 76 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 712 m²

    telek

Vételár:

34,99 millió Ft

Eladó ház Tát

  • 76 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 712 m² telek

  • Eladó ház Tát

  • 76m²


Ár:

34 990 000 Ft

Építés éve
1960
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Táton eladó 90nm-es családi ház 712 nm-es telken HA BEFEKTETÉST KERES!!!
A családi ház jelenleg hosszában kettéosztva eladó, az egyik része 38 nm-es lakrész, melyhez tartozik egy 20 nm-es tároló, és alatta ugyanakkora pince, illetve az udvar. A másik részében 50nm-es üzlethelyiség lett kialakítva.
Az üzlethelyiség fogyasztásmérése almérőkkel történik. Az ingatlan szuper befektetés lehet az osztás miatt.
A pontos információkért kérem tekintse meg az alaprajzot. HA CSALÁDI HÁZAT KERES!!!
A konyha és a raktár közötti gipszkartonfal kibontásával azonnal egy tágas háromszobás házzá alakul az ingatlan. A ház akár azonnal költözhető, összközműves. A melegvizet és a fűtést gázkazán biztosítja, illetve az egyik helyiséget gázkonvektor fűti. Az ingatlan udvara tiszta, számtalan lehetőséget rejt magában, az épület szerkezetileg jó állapotú, fala vélhetően vegyes szerkezetű.
Az udvarra autóval nem lehet beállni, azonban a ház előtt az utcán ingyenes a parkolás a város által kialakított és gondozott térköves parkolóöbölben. Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, kérem keressen bizalommal.
Érd: Molnár Mónika 06 70 601 42 82


Elhelyezkedés

Tát, Fő út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6411808


Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6411808

Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó táti (Fő út) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 76 m², míg a hozzá tartozó teleké 712 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 34,99 millió Ft, négyzetméter ára 460 395 Ft, ami a táti átlaghoz képest 8%-kal magasabb. Az ingatlant Molnár Mónika referens a Tatabánya, Komáromi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6411808. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tát ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.