star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tata, Felső-Tata

  • 140 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 786 m²

    telek

Vételár:

125 millió Ft

Eladó ház Tata, Felső-Tata

  • 140 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 786 m² telek

  • Eladó ház Tata, Felső-Tata

  • 140m²


Ár:

125 000 000 Ft

Építés éve
1990
Szobák száma
5
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

Megvételtre kínálunk Tatán egy 140 nm-es, 5 szobás családi házat garázzsal, parkosított udvarral 786nm-es telekkel.

Szeretne egy harmónikus otthont, ahol a nyugalom és a kényelem a legfőbb szempont? Egy ingatlant ami tágas, funkcionális, de mégsem egy kifűthetetlen hatalmas hodály?
Akkor ez a tatai házat látnia kell!

Főbb jellemzők:
-Kiváló elhelyezkedés: A ház csendes környéken, ugyanakkor mégis közel a városközponthoz és minden szolgáltatáshoz.

-Kényelmes, praktikus elosztás, nagy terek: A földszinten tágas nappali és étkező, konyha és egy árnyas terasz, ahol kényelmesen pihenhet, vagy vendégül láthatja barátait. Az emeleten jól elszeparálódva négy szoba került kialakításra, ahol a család minden tagjának jut saját privát terület.

-Parkosított udvar: A házhoz gyönyörűen kialaított füvesített udvar tartozik dísznövényekkel, sövényekkel, lombos fákkal, ahol kikapcsolódhat családja és barátai körében.

-Négy autó részére garázs férőhely, vagy akár kisebb műhelyként, raktárként is funkcionálhat a kert végében található melléképület.

-Nagyszerű enetgetikai paraméterek: A házban ipari áram, éjszakai áram és a gáz is bekötve. Fűtése gázkazánról radiátorokkal.
Az áram fogyasztás és a gáz fogyasztás is belefér a kedvezményes éves mennyiségi keretek közé.

-Fúrt kútról egész évben költségek nélkül kényelmesen öntözheti udvarát.

Ha szeretne egy minden igényt kielégítő tágas családi házat Tatán, akkor ez lehet a megfelelő választás Önnek és családjának.
További információkért vagy megtekintés végett kérem vegyék fel velem a kapcsolatot.

Az irodánkban Önnek 20 bank és pénzintézet ajánlata közül választjuk ki a legideálisabbat. Amennyiben új, vagy használt lakást vásárolna, de nem rendelkezik elegendő fedezettel, úgy hitel tanácsadónk először felméri hitelképességét. Majd megismerteti Önnel a különböző banki termékek részleteit, és segít eldönteni, hogy mely hitelkonstrukció, vagy igényelhető támogatási forma a legmegfelelőbb az Ön számára. CSOK igénylésében is tudunk segíteni Önnek.
Nagyon nehéz és időigényes feladat eligazodni a sok banki termék és fogalom között, rendkívül bonyolult feladat a különböző lehetőségek összehasonlítása és még annál is bonyolultabb az ideális megoldás megtalálása. Az Otthon Centrum Hitel Center nagy tapasztalattal és naprakész banki információval rendelkező szakértői segítenek eligazodni 20 bank és pénzintézet termékei között és megtalálni az Ön igényeinek leginkább megfelelő személyre szabott megoldást. A hitel kiválasztását követően ismertetik Önnel, hogy milyen dokumentumok kitöltésére illetve beszerzésére lesz szükség. A hitelkérelmi csomag összeállításban kollégáink mindenben segítségére lesznek, majd az elkészült dokumentációt eljuttatják a bankba. Ha kérdése merül fel, hívjon!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Közlekedő
2.25m²
Szoba
9m²
Szoba
11m²
Szoba
11m²
Szoba
10.36m²
Terasz
19.8m²
Előszoba
2.01m²
Közlekedő
2.25m²
Wc
1.17m²
Fürdőszoba
5.43m²
Kamra
1.98m²
Konyha
6.44m²
étkező
19.2m²
Nappali
34.56m²

Elhelyezkedés

Tata, Felső-Tata


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6555678


+36 70

Ingatlannet kód: NET6555678


Az általad megtekintett eladó Tata, felső-tatai családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 140 m², míg a hozzá tartozó teleké 786 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 125 millió Ft, négyzetméter ára 892 857 Ft, ami a tatai átlaghoz képest 29%-kal magasabb. Az ingatlant Pintér Zoltán referens a Szabó Attila irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6555678. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tata, Felső-Tata ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.