star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tata

  • 168 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 311 m²

    telek

Vételár:

149 millió Ft

Eladó ház Tata

  • 168 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 311 m² telek

  • Eladó ház Tata

  • 168m²


Ár:

149 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
5
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

Azonnal költözhető újépítésű ház a város szívében!!!
Több szempontból is ideális választás lehet, ez a Tata belvárosában épült családi ház, mely Tata történelmi városrészében a Kossuth tér bejáratánál, az Öreg Tótól 500 m-re, található.
A lakóingatlan ideális lakhelyet kínál mindazok számára, akik szeretik a tágas napfényes tereket, s akik számára az otthon elképzelhetetlen terasz, és egy még kényelmesen karbantartható kertkapcsolat nélkül.
Az épület e hagyományos utcaképbe mind tömegével, mind magasságával illeszkedve, zártsorú, a régi elbontott tömegalakítást visszaidézve, földszint + tetőteres, hagyományos tömegű utcával párhuzamos nyeregtetős kialakítással épült. A zártsorú beépítés okán zárt kapualjon keresztül közelíthető meg a belső udvar, ahol a gépkocsi beállót a hátsó kertben, fedett-nyitott tárolóval alakították ki.
Az ingatlan két szinten 168 nm-es. Az alsó részen kialakított tágas közös élettér hivatott biztosítani a családi együttlétek helyszínét. Mind a hálószóbából, a nyitott konyhából mind a nappaliból egy teraszra majd a saját használatú belső udvarunkra juthatunk.
Ezen a szinten található még egy fürdőszoba és egy külön toalett is.
A tetőtérre kényelmes lépcső vezet. Itt kettő nagyobb hálószobát, egy dolgozószobának vagy gardróbnak tökéletes helyiséget egy háztartási helyiséget és egy tágas fürdőszobát találunk.
Az ingatlan azonnal birtokba vehető, használatra alkalmas, a megismert műszaki állapotban a kerül értékesítésre.
Az értékesítéskor rendelkezésre áll az ingatlan használatához szükséges hatósági bizonyítvány, energetikai tanúsítvány, közüzemekkel való jogviszony (víz, csatorna villany, gáz).

Műszaki paraméterek:

Az épület alápincézetlen, földszint +tetőtér beépítéses, hagyományos kialakítású a cserépfedésű, nyeregtetős utcai tömeghez L-alakban fémlemez fedésű kishajlású tetővel kialakított épületrész csatlakozik.
A lakóház Porotherm x-therm Rapid 44 cm falazatból épül kiegészítő hőszigetelés nélkül, mely megfelel az épületenergetikai követelményeknek.
Vasbeton koszorú, födém, pillérek, áthidalók: statikai leírás szerint. A tető hagyományos fa szerkezet szürke cserépfedéssel, színezett alu szegélyek és csapadékcsatorna rendszerrel. Homlokzatképzés törtfehér színű vékonyvakolat, ragasztott téglaburkolattal. Hőszigetelő üvegezésű, szürke színű fa nyílászárókkal, beltéri ajtókkal és fa kapuzattal.
A belső udvari fedett -nyitott tároló fa pillérekkel, falakkal és korcolt fémlemez fedéssel készült.
Az ingatlan teljes körű közműellátottsággal rendelkezik: víz,villany,gáz
A csapadékvíz saját telken kerül elszikkasztásra a telken lévő ásott kútba való bevezetéssel.
Fűtés:
A használati melegvíz előállítása a tetőtéri háztartási helyiségben tervezett 1 db Saunier Duval 25kw típusú kondenzációs kazánról ellátandó V=100 literes indirektfűtésű melegvíztárolóval biztosított.
A fűtendő helyiségeknél alacsonyhőmérsékletű, padlófűtési rendszer került kialakításra.
Az épület léghűtése LG - VRF levegő – levegő hőszivattyús rendszerrel került kialakításra, szintenként 1-1 db beltéri egységgel.

Övezeti besorolása: Vt-FT-Z/O
Beépítési mód: zártsorú
Telek terület: 311 m2
lakóház beépített alapterülete:
földszint:65,5 m2
tetőtér: 77,8m2(burkolt)(1,9m feletti számolt:45m2)
kapualj: 21,5m2
fedett-nyitott tároló/gk beálló: 77m2
terasz: 13m2
lakóingatlan össz. alapterület: 163 m2

-Teljes körű, INGYENES bank független tanácsadás és ügyintézés!
-Szerződés előkészítése
-CSOK PLUSZ HITEL !!
egy helyen az Ön kényelme érdekében…

Hívjon és nézzük meg együtt leendő új otthonát.

Érdeklődni:
Szabó Szilvia
06 70367 7636


Elhelyezkedés

Tata


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6645463


+36 70

Ingatlannet kód: NET6645463


Az általad megtekintett eladó tatai családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 29 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 168 m², míg a hozzá tartozó teleké 311 m². További jellemzői: a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 149 millió Ft, négyzetméter ára 886 905 Ft, ami a tatai átlaghoz képest 27%-kal magasabb. Az ingatlant Szabó Szilvia referens a Dot-Ing 2001 Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6645463. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tata ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.