star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tatabánya

  • 78 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 1 104 m²

    telek

Vételár:

50 millió Ft

Eladó ház Tatabánya

  • 78 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 1 104 m² telek

  • Eladó ház Tatabánya

  • 78m²


Ár:

50 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:


Tatabánya kedvelt részén Kertvárosban eladó egy 2 generációnak alkalmas családi ház.



Kedvezõ Adottságokkal & Nagyszerû Lokációval rendelkezik az ingatlan!
* KÉT LAKRÉSSZEL - egy fõház és egy vendégház is található az ingatlannál

* BEFEKTETÕK, CSALÁDOSOK!
- Megfelelõ élettér Akár nagycsaládosok számára, több generációs Otthonnak is megfelel, illetve befektetés szempontjából is ideális, a két külön lakrész - két külön bejárattal - bõvíti a ház opcionális használhatóságát, rendeltetését.

* TELEK terjedelme - Az 1104 m² telek - ideális lehetõséget kínál a kertészkedésre, pihenésre vagy akár további fejlesztésekre. A talaj termõ értéke kifejezetten magas.

* GARÁZS & MELLÉKÉPÜLETEK
- Garázs : egy autó számára

* BEFEKTETÉSI POTENCIÁL
- Kedvezõ ár
- Stabil jövedelem
- pl.: társasház, munkásszálló, vendéglátás stb. befektetési opciók

* FELÚJÍTÁS
- Korszerûsítéssel REMEK OTTHON
- Saját ízlése szerint alakíthatja!!

Álmai Otthona vagy Befektetésének Tervei? ITT, garantálom valóra válhat minden álom!

Vásároljon okosan, és teremtsen egy olyan ingatlant, amely a jövõben is értékkel bír. Vegye fel velem a kapcsolatot MOST!



Herr Richárd

06204866008

A Gamma House iroda ingyenes, bankfüggetlen hitelügyintézõvel áll rendelkezésükre, legyen szó hitelrõl vagy támogatásról, mi segítünk megtalálni az Ön számára legkedvezõbb hitelkonstrukciót, teljesen díjmentesen! Továbbá építési, felújítási, renoválási munkákhoz ajánljuk irodánkkal együttmûködõ profi szakember csapattal rendelkezõ vállalkozóinkat, akik többek között segítségükre lehetnek kõmûves és ácsmunkák, belsõépítészeti munkálatok (gipszkarton, álmennyezet, tetõtér beépítése,…),napelemes rendszerek kiépítésében. Keressen minket bizalommal!


Elhelyezkedés

Tatabánya


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6583010


+36 20

Ingatlannet kód: NET6583010


Az általad megtekintett eladó tatabányai családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 78 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 104 m². A családi ház ára 50 millió Ft, négyzetméter ára 641 026 Ft, ami a tatabányai átlaghoz képest 22%-kal magasabb. Az ingatlant Herr Richárd referens a Karakas Zsolt irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6583010. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tatabánya ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.