star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Telki

  • 160 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 032 m²

    telek

Vételár:

214,9 millió Ft

Eladó ház Telki

  • 160 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 032 m² telek

  • Eladó ház Telki

  • 160m²


Ár:

214 900 000 Ft

Építés éve
2023
Szobák száma
5

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Ez a frissen elkészült új építésű családi ház minden kívánságát kielégíti! Az élettér lenyűgöző 160 négyzetméteres területet ölel fel 2 szinten, amely tágas kényelmet és modern stílust kínál minden család számára. Emellett egy további 100 négyzetméteres földszint is rendelkezésre áll, ahol a garázs mellett megtalálhatók a gépészeti helyiségek, tárolók és a mosókonyha is, így mindig rendben tarthatja otthonát.

Az ingatlan első pillantásra magával ragad az elegáns, modern dizájn és a tágas belső terek révén. A földszinten egy hatalmas nappali terül el, mely könnyedén összefonódik a modern konyhával és az étkezővel. Az óriási ablakok pedig páratlan kilátást biztosítanak a környező természetre. A padlófűtés és a hőszivattyús fűtés gondoskodik arról, hogy mindig ideális hőmérséklet legyen az otthonában.

A garázs szinten egy kényelmes 2 állásos garázs található, ahol gond nélkül parkolhatja autóit. Emellett itt van egy gépészeti helyiség és egy különleges meglepetés: egy konditerem külön kialakítható zuhanyzóval, ahol egészségét és jó közérzetét is gondozhatja. A mosókonyha is itt található, így a házimunkák is könnyedén elvégezhetők.

A tágas kert minden természetkedvelő álma. Az ingatlanhoz tartozik egy hátsó terasz és egy első terasz is, valamint az emeleten egy erkély, ahonnan élvezheti a gyönyörű kilátást. Az udvar és kert alkalmas családi összejövetelek, grillpartik és szórakozások megrendezésére is.

Az ingatlan elhelyezkedése is kiváló. A csendes utca majdnem a legvégén található, így a forgalom szinte alig zavarja a nyugalmat. A szomszédok kellő távolságra vannak, így a kert és az élettér maximális privát szférát biztosítanak. Ez az otthon egy igazi nyugalom szigete.

Az igényeknek megfelelően a fürdőszobai szaniterek és burkolatok is személyre szabhatók egy adott összegig. Így Önnek lehetősége van az otthonába olyan egyedi stílust és dizájnt vinni, amely tükrözi személyes ízlését és igényeit.

Ne hagyja ki ezt a kihagyhatatlan lehetőséget! Ez a családi ház Telkiben mindent megad, amire egy modern életvitelű családnak szüksége van. Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy személyesen is megtekinthesse ezt a csodálatos ingatlant, és válassza az álmai otthonát!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: utcán.


Helyiségek

Erkély
4.8m²
Gardrób
4.2m²
Szoba
12.1m²
Szoba
10.2m²
Fürdőszoba
9m²
Közlekedő
10.2m²
Szoba
6.3m²
Szoba
20m²
Terasz
22.4m²
Előszoba
4.3m²
Konyha
25m²
Fürdőszoba
10.9m²
Wc
1.2m²
Nappali
36.4m²
Terasz
54.4m²
Mosókonyha
17.5m²

Elhelyezkedés

Telki


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6588197


OC II/A- Solymár- Budaörs

OC II/A- Solymár- Budaörs

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6588197

OC II/A- Solymár- Budaörs

OC II/A- Solymár- Budaörs

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó telki családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 47 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 160 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 032 m². További jellemzői: az építés éve 2023. A családi ház ára 214,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 343 125 Ft, ami a telki átlaghoz képest 50%-kal magasabb. Az ingatlant Antal Zsófia referens az OC II/A- Solymár- Budaörs irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6588197. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Telki ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.