star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tengőd

  • 55 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 1 479 m²

    telek

Vételár:

13,99 millió Ft

Eladó ház Tengőd

  • 55 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 1 479 m² telek

  • Eladó ház Tengőd

  • 55m²


Ár:

13 990 000 Ft

Építés éve
1930
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
szén-fa (egyéb)
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

A Lido Home siófoki irodája eladásra kínálja ezt a hangulatos házat Tengődön.
A ház 1930- as években épült, vegyes falazatú.

A lakóterület 55nm.
Két szoba, konyha, fürdőszoba, kamra.
A telek 1479 nm.
Fűtése kályhával megoldott. Cseréptetős.
Betonfödémes pince a tornác alatt, zöldségtárolásra egész évben tökéletes.
Téglából épült nagy istálló az udvarban, mely különböző haszonállatok tartására, ill. műhelynek, vagy garázsnak is kialakítható. Áram és víz az istállóba is bevezetve.
Az egyik szoba ablaka az előkertre, a másik az udvarra néz.
Ásott kút és vezetékes víz is rendelkezésre áll. Fedett fatároló. Az udvar fákkal körbevett, közvetlen szomszéd nem látható.
A tornácról nyílik az éléskamra is.
Szőlő, gyümölcsfák, mogyoróbokrok is megtalálhatók a telken.
A ház felújítandó, de jelenleg beköltözhető állapotban van.
A ház ezen a csendes, nyugodt településen. 31 km-re a Balaton-parttól, ideális önellátásra berendezkedő családok számára, illetve gazdálkodásra, nyaralónak szintúgy.

Tengőd egy nyugodt település, óvodával, iskolával, orvosi rendelővel, művelődési házzal stb., Tabtól csupán 8 km- re, ahol minden megtalálható,ami egy kisváros mindennapi életéhez szükséges.
Amennyiben a LIDO HOME által kínált TENGŐDI CSALÁDI HÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon. Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, banksemleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.
LIDO HOME- Ingatlanok egy életen át !


Helyiségek

Szoba
nincs megadva
Kamra
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
Konyha
nincs megadva

Elhelyezkedés

Tengőd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6545161


+36 70

Ingatlannet kód: NET6545161

Az általad megtekintett eladó tengődi családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 55 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 479 m². További jellemzői: az építés éve 1930, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa szén-fa (egyéb). Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 13,99 millió Ft, négyzetméter ára 254 364 Ft. Az ingatlant Huber Adrienne referens a Lido Home Siófok irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6545161. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tengőd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.