star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tinnye

  • 65 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 560 m²

    telek

Vételár:

46 millió Ft

Eladó ház Tinnye

  • 65 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 560 m² telek

  • Eladó ház Tinnye

  • 65m²


Ár:

46 000 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Eladásra kínálok Tinnyén egy szépen felújított 1+1 szobás 65m2-es kis családi házat.Az ingatlant 6 éve felújították(nyílászárók,burkolatok,szigetelés,villanyhálózat,tető).Az ingatlan rendelkezik H tarifával így a téli hónapokra kedvező a villanyszámla.Az inverteles klímán kívűl gázkonvektorral is lehet fűteni.Az előszobából a nappaliba jutunk ahol egy galéria lett kialakítva.Itt kapott helyett a hálószoba.A nappaliból a konyhába és a fürdőszobába jutunk,de kialakításra kerűlt egy 18m2-es fedett terasz is.A kertbe kerti tó,szalonna sütő teszi hangulatossá a kis kertet.A telek végén egy patak csörgedezik.Várom hívását a hét bármely napján.


Elhelyezkedés

Tinnye


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6513518


+36 20

Ingatlannet kód: NET6513518

Az általad megtekintett eladó tinnyei családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 29 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 65 m², míg a hozzá tartozó teleké 560 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 46 millió Ft, négyzetméter ára 707 692 Ft, ami a tinnyei átlaghoz képest 32%-kal magasabb. Az ingatlant Veress Lászlóné referens a Négy-Bástya Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6513518. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tinnye ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.