star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tiszaföldvár

  • 75 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 6 670 m²

    telek

Vételár:

7,91 millió Ft

Eladó ház Tiszaföldvár

  • 75 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 6 670 m² telek

  • Eladó ház Tiszaföldvár

  • 75m²


Ár:

7 910 000 Ft

Építés éve
1940
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
szén-fa (egyéb)
Fal építési anyaga
vályog
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

A Martfűi CasaNetwork Ingatlaniroda megvételre kínálja a Tiszaföldvár csendes utcájában lévő kertes családi házat! Az ingatlan főbb jellemzői:-Tiszaföldvár-Homok részén helyezkedik el- a telek nagysága 6670 m2- a megnevezése kivett lakóház, udvar ( nem kell kifüggeszteni, a teljes összeg kifizetése után azonnal birtokba vehető)- a ház az 1940-es években épült, tégla és vályog falazattal, de folyamatosan karban tartották- a tetőfedés anyaga cserép- a nyílászárók eredetiek, fából készültek- egy nagy konyha ebédlővel, szoba és egy fürdőszoba illemhelyiséggel került kialakításra- az épület előtt egy nagy méretű gang és borászkodásra alkalmas tároló és műhely is van- a víz és a villany bent van az épületben- a fűtésről egy kandalló és egy klíma is gondoskodik- a meleg víz ellátás villanybojlerről megoldott- az ingatlan körbe kerített- a kertben diófák, gyümölcsfák ( alma, cseresznye, szilva , birs ) és sok szőlőtőke van- a kert bekerített, a locsolás fúrt kútról megoldott- a telken van még egy faház, ahol 2 vendég számára a szállás biztosított- a közelben élelmiszerbolt, buszmegálló, vasútállomás is található- az ingatlan a telek nagyságából adódóan gazdálkodásra, állattenyésztésre is kiválóAmennyiben a 155805102 számú Tiszaföldvár-Homokon lévő parasztház vagy az irodánk kínálatában lévő bármelyik ingatlan felkeltette az érdeklődését hívjon bizalommal bármikor!/A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése.CasaNetWork - Ingatlanban otthon vagyunk!


Helyiségek

Pince
20m²
Terasz
30m²
Fürdőszoba
5m²
Szoba
20m²
Amerikai konyha
25m²

Elhelyezkedés

Tiszaföldvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6512388


+36 20

Ingatlannet kód: NET6512388


Az általad megtekintett eladó tiszaföldvári családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 32 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 75 m², míg a hozzá tartozó teleké 6 670 m². További jellemzői: az építés éve 1940, a fal építési anyaga vályog, a fűtés típusa szén-fa (egyéb). A családi ház ára 7,91 millió Ft, négyzetméter ára 105 467 Ft, ami a tiszaföldvári átlaghoz képest 51%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Fazekas Marianna referens a CasaNetWork Szolnok irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6512388. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tiszaföldvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.