star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tiszaföldvár

  • 136 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 274 m²

    telek

Vételár:

44,9 millió Ft

Eladó ház Tiszaföldvár

  • 136 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 274 m² telek

  • Eladó ház Tiszaföldvár

  • 136m²


Ár:

44 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1900
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
vegyes
Légkondícionáló
nincs

Az ingatlanról:

A  Martfűi   CasaNetWork ingatlaniroda megvételre kínál Tiszaföldváron egy több generációs családi házat!A családi ház főbb jellemzői:- 1251 m2-es telken helyezkedik el- a ház beton alapon  téglából és vályogból  épült az 1910-es évek elején- a lábazatnál nehéz lemez szigetelés van- a hátsó tégla fal 6 cm-es nikecell szigetelést kapott- a nemesvakolat felvitele is folyamatban van- a tetőfedés anyaga cserepes lemez, amelyet a tulajdonos 2024-ben cserélt le- a teljes csatorna rendszer is új- a víz-és villanyvezeték teljes cseréje megtörtént- a fürdőszoba új ( csempe, burkolatok, szaniterek )- fűtés hálózat, csövezés is új- étkező, konyha , előtérbe is új burkolat kerül ( folyamatban van)- a nettó alapterület 136 m2, amely a következő helyiségekből áll: előszoba, vendég illemhelyiség, közlekedő, gardrób szoba, egy légterű amerikai konyhás nappali, 2 külön nyíló szoba, kamra ( padlás feljáróval) és egy fürdőszoba illemhelyiséggel együtt- a nyílászárók újak teljes cseréjük megtörtént ( műanyag, hő-és hangszigetelt )- a falak újra vakoltak, a színét az új tulajdonos kérésére alakítja az eladó- a konyhabútor nincsen benne az árban ( kérésre a tulajdonos befejezi )- a fűtésről gáz kombi kazán gondoskodik lapradiátorokkal ( még nincsen beépítve -az árban benne van)- a meleg vizet is a gázkazán adja- a klíma helye kiépítve- az udvar rendezett , a kerítést az eladó befejezi körben- a közelben buszmegálló, pékség, gyógyszertár, orvosi rendelő, élelmiszerbolt, Önkormányzat is van- a település gyógyvize híres a hatásáról : reumatikus fájdalmak, nőgyógyászati problémák kezelésére ajánlott- az ingatlan alkalmas hitelre, CS.O.K.-ra ( tehermentes, 1/1-es ) Amennyiben a 155805680 -as azonosító számú Tiszaföldváron lévő  eladó családi ház, vagy bármely kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal!/A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése.CasaNetWork - Ingatlanban otthon vagyunk!


Helyiségek

Közlekedő
3.98m²
Fürdőszoba
5.6m²
Közlekedő
3.95m²
Kamra
3.52m²
Konyha
12.32m²
Szoba
21.12m²
Szoba
54.54m²
Wc
2.2m²
Szoba
11.6m²
Szoba
8.66m²
Előszoba
4.56m²

Elhelyezkedés

Tiszaföldvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6659177


+36 20

Ingatlannet kód: NET6659177


Az általad megtekintett eladó tiszaföldvári családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 136 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 274 m². További jellemzői: az építés éve 1900, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 44,9 millió Ft, négyzetméter ára 330 147 Ft, ami a tiszaföldvári átlaghoz képest 30%-kal magasabb. Az ingatlant Fazekas Marianna referens a CasaNetWork Szolnok irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6659177. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tiszaföldvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.