star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tiszakécske

  • 96 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 450 m²

    telek

Vételár:

32,9 millió Ft

Eladó ház Tiszakécske

  • 96 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 450 m² telek

  • Eladó ház Tiszakécske

  • 96m²


Ár:

32 900 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
5 (4 + 1)
Fűtés
gáz (egyedi)

Az ingatlanról:

Tiszakécske városközpontban, jó lokációban kínálunk eladásra egy 96 m2 hasznos alapterületű, összközműves, vegyes falazatú, 3,5 szoba+ nappalis, kiváló állapotú családi házas ingatlant. A főépület, illetve egy 42 m2-es garázs (tároló) egy 872 m2-es osztatlan közös telken helyezkedik el, mely nagyságrendileg természetben a telek 50%-a, cc. 450 m2. A terület a szomszédos telektől kerítéssel elválasztásra került, így az intim környezet abszolút biztosítva van. Az épület nagyobb felújításon esett át 2020-ban, mely a tetőszerkezet és a külső nyílászárók Teljes cseréjét, jelenti, de ekkor újultak a meg a lakótér melegburkolatai is. A régi melléképület elbontásra került, helyén egy új felépítményt találunk, mely kiválóan alkalmas garázs és tároló funkciókat is ellátni. Kisebb pince is itt található. A kert és az épület előtt elhelyezkedő terasz egyaránt hangulatos. Elrendezését tekintve, akár két generáció együttélésére is alkalmas lehet.A konyhabútor a vételár részét képezi. Igazán takaros, azonnal költözhető, jogilag rendezett, tehermentes! Irodánk jogi képviselettel, banksemleges, díjmentes hitelügyintézéssel áll Ügyfeleink rendelkezésére! Megtekintési időponttal, illetve bármilyen szükséges információval kapcsolatban készséggel állunk rendelkezésére, a hét bármely napján várjuk megtisztelő hívását!


Helyiségek

Terasz
nincs megadva
Pince
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Tiszakécske, Kossuth Lajos u utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6610114


Balla Ingatlaniroda

Balla Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6610114

Balla Ingatlaniroda

Balla Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó tiszakécskei (Kossuth Lajos u utca) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 96 m², míg a hozzá tartozó teleké 450 m². További jellemzői: a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 32,9 millió Ft, négyzetméter ára 342 708 Ft, ami a tiszakécskei átlaghoz képest 19%-kal magasabb. Az ingatlant Szűrszabó László referens a Balla Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6610114. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tiszakécske ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.