star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tiszalúc

  • 75 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 273 m²

    telek

Vételár:

22,99 millió Ft

Eladó ház Tiszalúc

  • 75 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 273 m² telek

  • Eladó ház Tiszalúc

  • 75m²


Ár:

22 990 000 Ft

Építés éve
1980
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
udvarban

Az ingatlanról:

Álmai otthona várja új tulajdonosát Tiszalúc csendes és nyugodt környékén. Ez a gyönyörű 75 nm-es szilikátból épült ingatlan minden részletében magával ragadó. A cseréptetős házban gáz és vegyes tüzelésű kazán gondoskodik a kellemes hőmérsékletről, míg a nyári forróságban a klíma frissítő hűséget varázsol. A biztonságról telepített kamera rendszer gondoskodik. Az újonnan felújított tér könnyen befogadja az új életet, amelyet a már beépített bútorok tesznek teljessé. Így Önnek csak annyi a dolga, hogy bepakoljon és élvezze az otthon melegét.
Az ingatlan nyitott és tágas kialakítású a természetes fény áradását lehetővé teszi ,a modern műanyag ablakokon át. Az ingatlan elhelyezkedése kiváló választás azok számára, szeretik a horgászatot és a vízparti pihenést. A Tisza és a tiszai holtágak csak hány lépésre vannak, így horgászati élményekkel gazdagíthatja mindennapjait. A fürdővárosok könnyen elérhetők, így mindig lehetősége van egy kellemes kikapcsolódásra.
Ezen kívül, az ingatlan ideális választás családok számára is. A környék csendes és biztonságos, így gyermekeik számára is kellemes környezetet teremthetnek.
Ne habozzon, ez az ingatlan tökéletes választás lehet azoknak, akik a nyugalom és a természet közelségében szeretnének élni.
Helység lista:
Szoba: 16,8nm
Szoba:19.3nm
Szoba:10,5nm
Előszoba:9,nm
Fürdőszoba:3,7nm
Konyha:12,4nm
Spájz:2,9nm
Összesen:75nm


Elhelyezkedés

Tiszalúc


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6586731


+36 70

Ingatlannet kód: NET6586731

Az általad megtekintett eladó tiszalúci családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 38 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 75 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 273 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 22,99 millió Ft, négyzetméter ára 306 533 Ft, ami a tiszalúci átlaghoz képest 49%-kal magasabb. Az ingatlant Kovács Julianna referens a Kovács Julianna irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6586731. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tiszalúc ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.