star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tiszalúc

  • 200 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 711 m²

    telek

Vételár:

37,99 millió Ft

Eladó ház Tiszalúc

  • 200 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 711 m² telek

  • Eladó ház Tiszalúc

  • 200m²


Ár:

37 990 000 Ft

Építés éve
1982
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított

Az ingatlanról:

 Tiszalúc központjában,csendes,rendezett utcában eladó egy igazi ritkaság. Ha akarja,egy nagy család számára családi otthon,ha szeretné,akkor összeköltözők számára ideális választás. A 700 m2-es telken elhelyezkedő,tégla falazattal épült két szintes ház társasházzá alakult,ennek megfelelően a mérőórák is szintenként mérnek,külön fűthetőek,ha szükséges külön bejárattal is rendelkeznek. A 2005-ben történt felújítás során 8 cm vastag szigetelést kapott,műanyag,redőnnyel és rovarhálóval szerelt ablakokat,új tetőszerkezetet,zsindely héjazattal,és vezetékeket. Szintenként 100 m2 alapterületű. A földszinten önműködő ajtóval szerelt garázs,kazánház, hálószoba,nappali,folyosó,konyha, étkező,fürdőszoba és kamra található. A felső szinten 3 szoba,konyha nappalival,folyosó,és fürdő, WC került kialakításra. Mind a két szinthez kapcsolódik egy fedett terasz. Az alső szint gázkazánnal és vegyes tüzelésű kazánnal is fűthető,a melegvizet gázbojler szolgáltatja. A felső szinten ezt egy kondenzációs gázkazán oldja meg.A társasházzá nyilvánításnak köszönhetően a nagy alapterület ellénere gazdaságosan fűthető,belefér  a kedvezményes kategóriába. A telken gazdasági épületek,és egy nyárikonyha is található.A kert locsolása fúrt kúttal megoldott.

Az ingatlan tehermentes. Falusi CSOK-ra alkalmas.

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Vezetékes gáz.
Kilátás: Vegyes.
Felújítva: 2005.


Elhelyezkedés

Tiszalúc


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6624812


+36 70

Ingatlannet kód: NET6624812

Az általad megtekintett eladó tiszalúci családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 200 m², míg a hozzá tartozó teleké 711 m². További jellemzői: az építés éve 1982. A családi ház ára 37,99 millió Ft, négyzetméter ára 189 950 Ft, ami a tiszalúci átlaghoz képest 18%-kal magasabb. Az ingatlant Kardos Gyöngyi hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6624812. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tiszalúc ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.