star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tokorcs

  • 80 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 408 m²

    telek

Vételár:

42,8 millió Ft

Eladó ház Tokorcs

  • 80 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 408 m² telek

  • Eladó ház Tokorcs

  • 80m²


Ár:

42 800 000 Ft

Építés éve
2011
Szobák száma
3

Az ingatlanról:

Tokorcson, Celldömölk közvetlen közelében, a Vas vármegyei Kemenesalja középső részén kínálok megvételre egy 2011-ben épült családi házat.
Az ingatlan a község nyugodt utcájában, újabb építésű lakókörnyezetben, egy 1408 m²-es telken helyezkedik el. A 2 szintes háznak jelenleg az alsó részét lakják, ahol a nappali-étkezőn, konyhán és kiszolgáló helyiségeken kívül 2 szoba került kialakításra. A tetőtérben az erkélyen kívül még 50 m² áll a leendő lakók rendelkezésére. A nyílászárók beépítésre kerültek, a közműveket felvitték, a betonozás megtörtént. Az ingatlan fűtéséről egy nagy teljesítményű vízteres kandalló gondoskodik radiátoros hőleadással, mely a tetőtér beépítése esetén is elegendő az egész otthon számára. A ház külső szigetelése, színezése megtörtént.
A tulajdonos építőipari kivitelezéssel foglalkozik, külön megegyezés részeként szívesen elvégez az ingatlanon további munkálatokat a vevő kérésére.
A bútorzat egy része is a vételár részét képezi.
A település közlekedési adottságai jók: a Pápa-Celldömölk-Sárvár között húzódó 834-es főút átszeli a községet. Celldömölk 5 km-re, Sárvár 15 km-re, a Balaton pedig 60 km-re fekszik. Népszerű fürdőhelyek (Celldömölk, Sárvár, Mesteri, Borgáta) találhatók a közelben.

Szeretne nyugodt környezetben, de mégis a városhoz közel élni? Ez az ingatlan Önre vár! A településen falusi CSOK igényelhető.

Hitelre van szüksége?
Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére! Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!
Válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: utcán.


Helyiségek

Konyha
8m²
Szoba
9m²
Szoba
12m²
Szoba
12m²

Elhelyezkedés

Tokorcs


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6601593


Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


64 000 000 Ft

Tokorcs

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 90m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6601593

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó tokorcsi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 80 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 408 m². További jellemzői: az építés éve 2011. A családi ház ára 42,8 millió Ft, négyzetméter ára 535 000 Ft, ami a tokorcsi átlaghoz képest 14%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Horváth Ildikó referens az Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6601593. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tokorcs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.