star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Törökbálint, Tükör-hegy villanegyed

  • 467 m²

    alapterület
  • 8

    szoba
  • 1 400 m²

    telek

Vételár:

369 millió Ft

Eladó ház Törökbálint, Tükör-hegy villanegyed

  • 467 m² alapterület
  • 8 szoba
  • 1 400 m² telek

  • Eladó ház Törökbálint, Tükör-hegy villanegyed

  • 467m²


Ár:

369 000 000 Ft

Építés éve
2000
Szintek
3
Szobák száma
8 (6 + 2)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
4 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Az eladásra kínált ingatlan Törökbálint tükörhegyi részén, annak is legmagasabb pontján helyezkedik el, kastélyokhoz méltóan egy gyönyörűen parkosított duplateleken.

A környék a budai agglomeráció egyik reprezentatív települése, amit ki is érdemel többek közt a kellemes környezet, a jó ellátottság és infrastruktúrája miatt. Amolyan ‘Lila Akác közös” kis hely, zöldellő utcák és szép házak, lakói kedvesek-barátságosak, esténként bicajoznak és kutyát sétáltatnak.

A hangulat:
https://youtu.be/npghZLOV0Tg

Az épület külső megjelenése tekintélyt sugároz és kíváncsiságot kelt. Ez velem sem volt másképp. Az aulába belépve ez csak fokozódik, itt valóban uralkodónak érezheted magad. A kandallóval felszerelt, 3.3 m belmagasságú tágas nappalija a teraszon át a ház parkjára néz. A fő hálóhoz saját gardrób és egy kényelmes fürdő is dukál, annak rendje és módja szerint. Utóbbi felsőkategóriás spanyol kerámia burkolatokkal és porcelánokkal. A luxus, az ingatlan természetes velejárója, csak egyszerűen körbevesz. Az emeleti nappalijából nyílnak szobái, zöldre néző ablakokkal. Már csak egy szintre vagyunk a körpanorámás tetőterasztól, amit a torony lépcsőin keresztül érünk el. Innen belátod a környék településeit, dombjait és még nyugodtan napozhatsz is anélkül, hogy bámészkodna a szomszéd. Visszahaladva a kertfelé említésre méltó az alagsor is, mely borospincével, télikerttel és egy akár 6 autó tárolására alkalmas garázzsal áll készen, továbbá wellness-fitnesz részleggel. Utóbbi cukorsüveg kialakítással és kisméretű téglával kirakva, mennyezete vasúti sín kereszt áthidalókkal, melyek jó hangulatot kölcsönöznek a helységnek és nemcsak edzés közben, akár rendezvények megtartására is alkalmas a maga 90 nm-vel. Az intim kert fákkal-bokrokkal tarkított, egy áramoltatóval ellátott kis tóval és kb. 40 nm-es szaletlivel került parkosításra. Az öntözést öntözőrendszer működteti, külön ‘locsolóórával”.

Műszaki tartalom röviden:

Építése 2000-ben valósult meg, majd jelenlegi tulajdonosai 2004-ben kibővítették a télikerttel és a 112 nm-es garázzsal, melyhez fűthető feljáró is tartozik. Az épület korához mértem jó állapotnak örvend, gondosan karbantartott. Alapja vasalt sávalap, talajmechanikai vizsgálat függvényében kialakított keresztmetszettel. Továbbá termett talaj, kavics ágyazat, technológiai fólia, 12 cm vasbeton, 1 rtg GV-3 szig. lemez és 10 cm simított beton, víz záró réteg felhasználásával készült. Az tartószerkezet 38-es téglafalazatú 20 cm-es hőszigetelőrendszerrel ellátva. Födém: Porotherm rendszerű födém acélhálós falbevonattal, monolit kiegészítésekkel, hőhídmentes koszorúval. Tetőszerkezet: nyeregtetős szerkezet, összesen 20 cm szigeteléssel, párazáró fóliával, gipszkartonnal és festett hódfarku cserép héjalással, hófogó kampókkal, vörösréz kiegészítő bádogos munkákkal került kivitelezésre. A nyílászárók fa szerkezetűek thermo üvegezéssel ellátva. Fűtése- használati meleg víz ellátása Viessmann Vitogas 100 gázkazánnal üzemel és szintenként szabályozható, padlófűtéses hőleadással. Két évvel ezelőtti korszerűsítése során új szivattyúk, puffer és melegvíztároló tartály kerültek beépítésre.

Biztonságtechnika: Elektromos gépkocsibeálló, kültéri megfigyelőrendszer, riasztórendszer.

Méretek: A telek 1402 nm, melyből az épület 11.6 %-ot használ fel. A ház nettó és a teraszok összterülete: 714 nm, melyből a hasznos: 467 nm.

Területszámítások érvényesítése az alapterületbe:

A fűtött alagsor: 335 nm, 60%-ban, földszint: 125 nm, terasza 50%-ban, emelet hasznos alapterülete 87 nm, zárószint toronyrésze kb. 3 nm, a tárolásra alkalmas padlástér 30%- kal, tetőterasz mely 50%-ban hasznosul a ház terület számításaiba.

A fenntartási költségek 1 szint fűtésével, mivel az ingatlan nagy része kihasználatlan a következőképpen alakulnak.: A gázfogyasztás 30000 Ft/hó, a villanyszámla mértéke 15000 Ft havonta.

A helységek pontos elrendezését és méreteit szintenként, alaprajzon szemléltetem.

Amennyiben ön egy reprezentatív otthont keres és mindezt kiemelt zöldövezetben, hívjon mihamarabb bátran!


Helyiségek

Terasz
41m²

Elhelyezkedés

Törökbálint, Tükör-hegy villanegyed


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6507688


+36 30

Ingatlannet kód: NET6507688


Az általad megtekintett eladó Törökbálint, Tükör-hegy villanegyedi családi ház 8 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 2 félszoba). A családi házról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 467 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 400 m². További jellemzői: az építés éve 2000, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 4 garázs. A családi ház ára 369 millió Ft, négyzetméter ára 790 150 Ft, ami a törökbálinti átlaghoz képest 12%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Rise Ingatlan hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6507688. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Törökbálint, Tükör-hegy villanegyed ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.