star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Törökszentmiklós

  • 71 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 906 m²

    telek

Vételár:

10,9 millió Ft

Eladó ház Törökszentmiklós

  • 71 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 906 m² telek

  • Eladó ház Törökszentmiklós

  • 71m²


Ár:

10 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1960
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
szén-fa (egyéb)
Fal építési anyaga
vegyes
Légkondícionáló
nincs

Az ingatlanról:

A szolnoki CasaNetWork Ingatlaniroda megvételre kínál Törökszentmiklóson az felvégen egy 3 szobás részben felújított családi házat, az alábbi paraméterekkel:-  a 71 m2-es ingatlan 906 m2-es telken helyezkedik el,-  3 egész szoba van, konyha, fürdőszoba WC-vel egyben, előtér,-  a ház vegyes falazatú, hőszigetelt, nemes vakolattal, műanyag nyílászárók, Lindab kerítés,-  a tetőszerkezet is felújításra került,- a belső felújítás folyamatban van, a fürdőszobát már felújították, vízvezeték cseréje megtörtént, a belső burkolatok újak,-  fűtése kandallóval történik,-  az udvaron fúrt kút, félkész melléképület található, -  a városközpont 10 perc sétával elérhető, csendes, nyugodt környék.  Amennyiben az 155805361 számú eladó családi ház, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal!/A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./Irodánk teljeskörű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése.CasaNetWork-Ingatlanban otthon vagyunk!   


Helyiségek

Fürdőszoba
3.9m²
Előszoba
6.8m²
Konyha
10.9m²
Szoba
14.7m²
Szoba
16.8m²
Szoba
18m²

Elhelyezkedés

Törökszentmiklós


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6569384


+36 20

Ingatlannet kód: NET6569384


Az általad megtekintett eladó törökszentmiklósi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 3 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 71 m², míg a hozzá tartozó teleké 906 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa szén-fa (egyéb). A családi ház ára 10,9 millió Ft, négyzetméter ára 153 521 Ft, ami a törökszentmiklósi átlaghoz képest 31%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Molnár Mariann referens a CasaNetWork Szolnok irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6569384. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Törökszentmiklós ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.