star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tura

  • 153 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 905 m²

    telek

Vételár:

32,9 millió Ft

Eladó ház Tura 1. kép

Eladó ház Tura

  • 153 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 905 m² telek

  • Eladó ház Tura

  • 153m²


Ár:

32 900 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
udvarban
Melléképület
van
Bútorozott
Nem
Kilátás
Udvari

Az ingatlanról:

Pest megyében, Tura város igényes, csendes, a kertvárosi övezet legszebb utcájában tulajdonostól felújított, összkomfortos, tehermentes, üres, azonnal beköltözhető, 6 szobás, önálló családi ház eladó. 

Ide csak beköltözni kell. 

A ház igazi Bramac cseréppel fedett. Digitális vezérlésű gázcirkó adja a meleget lapradiátorokkal. Ezen kívül két csempekályha is van. A villanyhálózat egy része felújított. Minden szoba frissen festett és frissen parkettázott. A fürdőszoba felújított: új villanybojler és egyéb felszerelések. Két családnak is alkalmas. Szobák mérete: 23, 21, 16, 14, 13 nm, konyha 13 nm,  fürdő 7 nm. 

Van egy kisebb épület, amiben villany, víz, gáz, nagy kapacitású konvektor van. 

A 905 nm telek udvara gondozott, parkosított.

A kert egy park gyümölcsössel, benne diófák, almafák, meggyfák, szilvafák, csemegeszőlő, többféle díszcserje. Jó termő földje van, fúrt kúttal. 

Az utca rendezett, karbantartott, és civilizált emberek lakják. 

Budapestről nem kell lemondani, 50 perc az út, a modern vonaton sokan ingáznak a közeli, nagyobb városokba. Az új, automatizált vasútállomás pár perc gyalog, de úgy, hogy a vonat zaja nem hallatszik. 

Küldhetek fotókat email címére. 


Elhelyezkedés

2194, Tura, Szent István utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: 6608138


+36 70

Ingatlannet kód: 6608138

Az általad megtekintett eladó turai (Szent István utca ) családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 153 m², míg a hozzá tartozó teleké 905 m². További jellemzői: a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 32,9 millió Ft, négyzetméter ára 215 033 Ft, ami a turai átlaghoz képest 40%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Honi hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6608138. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tura ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.