star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tura

  • 180 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 585 m²

    telek

Vételár:

46,99 millió Ft

Eladó ház Tura

  • 180 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 585 m² telek

  • Eladó ház Tura

  • 180m²


Ár:

46 990 000 Ft

Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

2 GENERÁCIÓS CSALÁDI HÁZ, ELÉRHETŐ ÁRON!

Megvételre kínálok Tura nyugodt részén, 1585 nm-es telken, délnyugati fekvésű, tégla falazatú, nettó 180 nm, bruttó 240 nm, 4 szobás, kertkapcsolatos, 2 generációs, hatalmas családi házat.

Az ingatlan 2019-2020-ban esztétikai, műszaki felújításon esett át. Ennek keretében minden helyiség kifestésre került és át lett húzva a villanyhálózat. A földszint 2 bejárattal rendelkezik, emiatt tökéletesen alkalmas 2 generáció számára, valamint mindkét szinten található fürdő és WC. A ház riasztó rendszerrel és biztonsági kamerákkal van ellátva, a fűtésről gáz cirkó és vegyestüzelésű kazán, a melegvízről pedig villanybojler gondoskodik.

A telek 2 utcára nyílik, emiatt szét lehet méretni és külön is eladható. Jelenleg rendezett kert, saját kis akácos, játszótérnek otthont adó zárt terület, melyen épített sütögető és babaház is található.

A szomszédok barátságosak, kedvesek.

Infrastruktúrája jó, 5-8 perc sétára buszmegálló, 10-15 perc sétára óvoda, iskolák, gyógyszertár és orvosi rendelők, okmányiroda, boltok.

Aszód-Hatvan-Gödöllő városok közelsége miatt, kiváló adottságokkal rendelkezik munkahelyek tekintetében.

INGYENES hitel tanácsadás! CSOK Ügy intézés!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.
Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.
Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, várom hívását, akár hétvégén is! S.S. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 364948


Elhelyezkedés

Tura, Tura nyugodt részén


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6629716


+36 20

Ingatlannet kód: NET6629716

Az általad megtekintett eladó turai (Tura nyugodt részén) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 180 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 585 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 46,99 millió Ft, négyzetméter ára 261 056 Ft, ami a turai átlaghoz képest 27%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Suba Sándor referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6629716. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tura ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.