star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Vác, Kisvác

  • 66 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 110 m²

    telek

Vételár:

45,9 millió Ft

Eladó ház Vác, Kisvác

  • 66 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 110 m² telek

  • Eladó ház Vác, Kisvác

  • 66m²


Ár:

45 900 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
egyéb
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
könnyűszerkezetes
Légkondícionáló
nincs
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Vác - Eladó ház 

Eladó egy pár éve felújított, részben tégla, részben könnyűszerkezetes 66 m2-es összközműves 2 + fél szobás szigetelt családi ház Vác-Kisvác Vöröskeresztsor utcában, a Kőfeszület parkjához közel. 

A telek mérete 110 m2, rajta a ház fala mellé épített tározó, a kapun belül 2 autónak kényelmesen elég hely, szükség szerint az utcán is lehet parkolni.

A beltér:

Fa nyílászárók, tágas, 28 m2 amerikai-konyhás nappali, ebből nyíló méretes 24m2 háló, amiből egy akár gyerekszobának is használható 6,5m2 gardrób, ill. a 7,5m2 sarokkádas fürdőszoba, - ahol mosógép is elfér - közelíthető meg. 

A központi falba épített hangulatos kandalló a ház mértani centrumát bíró pozíciója miatt a teljes légteret képes kis költséggel, (néhány hasábbal) hatékonyan és tartósan fölmelegíteni, a szigetelt tetőtéren átfutó kémény annak területét is nagyszerűen temperálja. 
Kiegészítő ill. kényelmi megoldásként - ha szükséges, - kis fogyasztású elektromos panel/panelek is alkalmazhatók, amiket a jelenlegi lakók is használnak.

A környékről:

Az udvaron udvari csap, a tározó alkalmas a tűzifa, kerékpárok és egyéb eszközök tárolására, a 17-18m2 hasznos térű tetőtér beépítésével növelhető lesz a lakótér, annak használatához feljáró kialakítása is szükséges,

Jó a szomszédság, csendes - a vasút zaja nem, ill. alig hallatszik a házig, - mérsékelt átmenőforgalmú utca, jó közlekedés, minden elérhető közelségben.

IRÁNYÁR -- 45,9 millió huf


Elhelyezkedés

Vác, Kisvác, Vöröskeresztsor


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6551102


Diverse Tanácsadói Bt

Diverse Tanácsadói Bt

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Diverse Tanácsadói Bt

Diverse Tanácsadói Bt

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6551102

Diverse Tanácsadói Bt

Diverse Tanácsadói Bt

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Diverse Tanácsadói Bt

Diverse Tanácsadói Bt

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Vác, kisváci (Vöröskeresztsor) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 4 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 66 m², míg a hozzá tartozó teleké 110 m². További jellemzői: a fal építési anyaga könnyűszerkezetes, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 45,9 millió Ft, négyzetméter ára 695 455 Ft, ami a váci átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Diverse Tanácsadói Bt hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6551102. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Vác, Kisvác ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.