star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Vác

  • 89 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 217 m²

    telek

Vételár:

98,9 millió Ft

Eladó ház Vác

  • 89 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 217 m² telek

  • Eladó ház Vác

  • 89m²


Ár:

98 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2020
Szintek
2
Szobák száma
3
Fűtés
padlófűtés

Az ingatlanról:

Családi ház megújuló energiával!

Megvételre kínálok, egy zárt lakóparkban lévő, 89 m2-es lakóházat, és a hozzá tartozó kizárólagos használatú 216,8 m2 telekrészt. Mellette megépült egy 20 m2 elektromos kapuval szerelt garázs, valamint egy 8m2 tároló helyiség, méretre gyártott polcokkal berendezve.
A ház 2020-ban épült, mely - statikailag megfelelően-, vasalt lemezalappal és talajnedvesség elleni szigeteléssel készült. Külső teherhordó falazatokat Beton Epag betonfalazókból építették. A válaszfalak mindenhol 12,5 cm-esek és hangszigeteltek. Félnyeregtető szerkezete Bramac cserépfedést kapott. Hőszigetelés tekintetében a talajon fekvő padlóban 20 cm Eps hőszigetelés, a határoló falakon 25 cm-es szigetelés. a tetőszerkezetben pedig 30cm cellulóz hőszigetelés került beépítésre.
A fűtés és a meleg víz ellátásról, levegő-vizes Lg hőszivattyú gondoskodik a hőleadás padlón keresztül történik. Szellőztetése, egyedi hő visszanyerős lakásszellőztető berendezéssel megoldott. Energiatakarékos, költséghatékony a jövőben is biztos, és környezetkímélő. Nyílászárók műanyag profilszerkezetűek, 3 rétegű argonüvegezéssel. Az ablakok elektromos redőnnyel és szúnyoghálóval szereltek.
Földszinten nyitott nappali- konyha-étkező, közlekedő és egy különálló toalett, az emeleten 2 külön nyíló szoba, közlekedő és egy fürdőszoba került kialakításra , az egyik hálószobából nyílik még egy 31 nm-es emeleti terasz.
A nappaliból megközelíthető fedett terasz, és a növényekkel beültetett kert, lehetőséget nyújt a pihenésre.
A szobákban laminált parketta, a többi helyiségek burkolatai kerámia illetve gres lapból készültek. A szaniterek nagy része prémium minőségű Wellis termékcsaládból származik. A beépített konyhai gépek Whirlpool illetve Bosch gyártmányúak. A kertben automata öntözőrendszer került kiépítésre. Az egész házat minőségi anyaghasználat, átgondolt tervezés és kivitelezés jellemzi.
Az épület energetikai besorolása A+.
A kivitelezési tervet a telek adottságaihoz igazították, de a jelenlegi tulajdonosa a műszaki tartalommal együtt saját igényei alapján módosította.
Ajánlom azoknak az érdeklődőnek, akik olyan otthont keresnek, ami gyakorlatilag készen várja, és nem igényel anyagi ráfordítást. Az ingatlanról készült képkockák pontosan tükrözik a leírtakat.
Irányár: 98,9 millió Ft.

A környékről:

A Harangliget Lakópark Vác belvárosától, a Duna parttól, a vasútállomástól személyautóval negyed óra alatt elérhető. A környéken pár perc gyaloglással, számos iskola, óvoda a bevásárlási lehetőség is található. A lakópark Vácott, a Téglaház úton található, mely az elmúlt években közkedvelt lokációja lett családok, új kiköltözők számára.


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Terasz
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Kamra
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Vác, Téglaház út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6486847


Balla Ingatlan - Vác és környéke

Balla Ingatlan - Vác és környéke

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6486847

Balla Ingatlan - Vác és környéke

Balla Ingatlan - Vác és környéke

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó váci (Téglaház út) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 35 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 89 m², míg a hozzá tartozó teleké 217 m². További jellemzői: az építés éve 2020, a fűtés típusa padlófűtés. A családi ház ára 98,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 111 236 Ft, ami a váci átlaghoz képest 37%-kal magasabb. Az ingatlant Vajda Lívia referens a Balla Ingatlan - Vác és környéke irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6486847. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Vác ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.