star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Vác

  • 270 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 700 m²

    telek

Vételár:

269 millió Ft

Eladó ház Vác

  • 270 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 700 m² telek

  • Eladó ház Vác

  • 270m²


Ár:

269 000 000 Ft

Szintek
2
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

EGYEDI LEHETŐSÉG! ***
Megvásárolható csodás vízparti ingatlan , gyönyörű kerttel, remek elrendezéssel meghitt, otthonos hangulattal a Váci Duna parton.
Vác központi részén, ahonnan elérhető buszmegálló, üzletek, belváros pár perc alatt,,, mégis természet közeli régióban helyezkedik el a kétezres években épült , 260nm netto beépített területtel rendelkező , belső kétszintes lakás, mely egy ház fsz-i részét képezi és az ingatlan teljes kertjével rendelkezik.

A telek 730nm - így ha a ház által elfoglalt alapterületet kivesszük - a hangulatos, szabadidő - kert mérete kb. 500nm.

A földszinten : a tágas nappalin kívül egy hatalmas étkező-konyha , 3 hálószoba, kettő fürdőszoba ( kád-zuhany egyaránt ) , háztartási helyiség, gardróbszoba, kamra, vendég wc , hall helyezkedik el.
A nappalihoz egy világos , beüvegezett , Dunára panorámás pihenő terasz lett építve, ami télen is kellemes relaxálásra ad lehetőséget. A téli hónapok hangulatát teszi kellemessé a fatüzelésű kandalló , ami a konyhát is és a nappalit fűtheti is az átmeneti időszakokban .
A nagyméretű konyha hasznos életteret biztosít a háziasszonynak a főzéshez , a családnak a közös étkezésekhez.

A szuterénben: a szauna-zuhany; háztartási helyiség, konditerem, gépház, borospince és a hatalmas , két autónak is megfelelő garázs..valamint rengeteg cipős és gardróbszekrény kapott helyet

Az épületben található másik ( felső emelet) ingatlantól jogilag is külön lett választva,, külön HRSZ-el rendelkezik.

A kert kizárólag ehhez a lakrészhez van rendelve.

A TERASZON , a KERTBEN:
- A fotókon látható rendkívüli ízléssel és szeretettel kialakított, teljesen gépesített, felszerelt, vízzel ellátott , fedett (
30nm-es ) grillkonyha - étkező kapott helyet, melyet télen is szoktak használni.
- Közvetlen mellette egy jaccuzzi és egy úszómedence került kialakításra, melyek vizét napkollektor által felmelegített
vízzel lehet hűvösebb időben is feltölteni.
- A kertész által gondozott , öntözőrendszerrel ellátott , örökzöldekkel teli kert alsó végében egy szaletli található, ahol szintén lehet grillezni ( vízzel ellátott ) - valamint a másik oldalon egy működőképes kerti kemence .
- a kertből könnyűszerrel a strandolásra is alkalmas Duna parti részre juthatunk,, viszont a ház és a kert 3m magas kő támfallal emelkedik a kerékpár út és a Duna partja fölé,, így még sosem kellett tartani az esetleges magas vízszint problémáitól.

Az épület szigetelt, energetikailag kiváló. Remek családi élettér.

Tulajdonos kérése: csak fizetőképes, leinformálható érdeklődők jelentkezzenek megtekintésre !

Részletesebb információért várom hívását!

Irodánk Ön számára biztosított kedvezményes
szolgáltatásai:
- bankfüggetlen hiteltanácsadás
- ha ügyfelünk lesz az ingatlan
vevője, ingyen elkészíttetjük az
energetikai tanúsítványt

Ügyvédi szolgáltatások féláron
elérhetők!


Elhelyezkedés

Vác, Limbus


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6570133


+36 30

Ingatlannet kód: NET6570133


Az általad megtekintett eladó váci (Limbus) ikerház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 270 m², míg a hozzá tartozó teleké 700 m². További jellemzői: a fűtés típusa cirkófűtés. Az ikerház ára 269 millió Ft, négyzetméter ára 996 296 Ft, ami a váci átlaghoz képest 11%-kal magasabb. Az ingatlant Murár Zsóka referens az ArtsHome Invest irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6570133. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Vác ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.