star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Vác

  • 150 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 100 m²

    telek

Vételár:

74,9 millió Ft

Eladó ház Vác

  • 150 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 100 m² telek

  • Eladó ház Vác

  • 150m²


Ár:

74 900 000 Ft

Építés éve
1984
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla

A beltér:

Dunakanyar kapujában Vác csendes, kis forgalmú utcájában kínálom megvételre ezt a belső háromszintes jó állapotú sorházi lakást, melyhez közös kertrész is tartozik.
Az ingatlan főbb jellemzője, hogy tágas terekkel rendelkezik. Egyedisége, hogy a konyha és a nappali szinteltolásos.
A pinceszinten található garázs, mely akár 2 autó befogadására is alkalmas, tároló helységek, illetve a fűtést biztosító berendezések helysége. A földszinten a bejárati ajtón belépve a fogadó térbe érünk, jobbra nyílik az ebédlős konyha,- mely kiváló lehetőséget biztosít nagyobb család kényelmes étkezésére. Balra a különnyíló kádas fürdőszoba, mellékhelység, pince és emeleti feljáró. A fogadó térrel szemben található a napfényben úszó nappali, melynek különlegessége a szinteltolás. Az emeleti szinten három különnyíló szoba,- ily módon biztosítva mindenki számára a kényelmes életteret - kádas fürdőszoba, mellékhelység és közlekedő került kialakításra. Ha esetleg további lakótérre lenne szükség, nincs akadálya a beton födémnek köszönhetően a tetőtér beépíthető.
Az ingatlan kifejezetten világos köszönhetően kelet-nyugati tájolásának, minden napszakban biztosított a fényáradat. Az ingatlant körülölelő kert gondosan ápolt, gondozott.
Infrastruktúráját tekintve a közelben található bevásárlási lehetőség, óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertár. A közelben található buszmegálló, 8-10 perce kényelmes sétával a vonatállomás is elérhető.
További információért és megtekintési szándékával várom megtisztelő hívását a hát bármely napján.


Elhelyezkedés

Vác


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6595354


+36 70

Ingatlannet kód: NET6595354


Az általad megtekintett eladó váci sorház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A sorházról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 150 m², míg a hozzá tartozó teleké 100 m². További jellemzői: az építés éve 1984, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: parkoló. A sorház ára 74,9 millió Ft, négyzetméter ára 499 333 Ft, ami a váci átlaghoz képest 13%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Németh Erika hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6595354. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Vác ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.