star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Vác

  • 204 m²

    alapterület
  • 8

    szoba
  • 1 434 m²

    telek

Vételár:

169,9 millió Ft

Eladó ház Vác

  • 204 m² alapterület
  • 8 szoba
  • 1 434 m² telek

  • Eladó ház Vác

  • 204m²


Ár:

169 900 000 Ft

Építés éve
2004
Szobák száma
8
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
egyéb
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

A beltér:

Nagycsaládosok figyelem !
Eladó Vácon, a Felső-Törökhegyen egy rendkívül jól megtervezett nettó 204, bruttó 234 nm-es önálló családi ház nagy telekkel.

A belterületi lakóingatlan 3 szintes, benne 34+6 nm-es nappali-étkező-konyha csodás - 5 méteres - belmagassággal; 7 szoba, 2 fürdőszoba, zuhany, gardrób, mosókonyha, gépészeti- és 3 mellékhelyiség van. A félszuterén részben elhelyezett 24 nm-es helyiség medencetér, szauna, sportszoba, télikert, vagy akár kissé elkülönülő stúdiólakás lehet.

A ház falazata a déli oldalon 30-as, a többin 38-as Porotherm téglából készült 5 cm dryvit szigeteléssel. A műanyag nyílászárók alumínium redőnnyel ellátott rendkívül jó hang- és hőszigetelő képességű 2 rétegű termopan üvegezésűek.
A ház fűtése vegyestüzelésű kazánnal, hűtő-fűtő klímákkal valamint elektromos panelekkel megoldott. A teljes elektromos hálózat 8 kWh-s visszatáplálós napelem-rendszerű, így a villanyszámla 0 Ft, teljes havi rezsi pedig átlagban 40. e - Ft.

Gáz- és csatornahálózat a következő utcában van, így a szennyvíz emésztőbe, valamint szikkasztóba távozik.

A házhoz 2 autós nagy garázs tartozik, másik két autó a fedett felszíni beállóban parkolhat. Az 1434 nm-es kertben terasz, rengeteg termő gyümölcsfa, sütögető van. Kényelmesen elfér a kültéri medence és az ugráló is.

Az ingatlan per-, igény- és tehermentes.
A telek megosztható, alsó fele építési telekként külön is értékesíthető.

Ez a ház tökéletesen ki tudja szolgálni egy nagycsalád igényeit: itt mindenkinek meglehet a privát szférája, de zimankós időben mindnyájan elférünk a nappaliban, verőfényes napsütésben pedig a hangulatos kertben.
Éljen Ön is olyan boldog életet e házban, mint mostani tulajdonosai !


Elhelyezkedés

Vác


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6596954


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6596954

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó váci családi ház 8 szobával rendelkezik (ebből 8 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 204 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 434 m². További jellemzői: az építés éve 2004, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 169,9 millió Ft, négyzetméter ára 832 843 Ft, ami a váci átlaghoz képest 16%-kal magasabb. Az ingatlant Balta Mónika referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6596954. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Vác ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.