star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Vácduka

  • 180 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 100 m²

    telek

Vételár:

179 millió Ft

Eladó ház Vácduka

  • 180 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 100 m² telek

  • Eladó ház Vácduka

  • 180m²


Ár:

179 000 000 Ft

Építés éve
2003
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
egyéb
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

A beltér:

Vácdukán kínálok eladásra egy 180 m2, 4 szoba + amerikai konyhás, tégla építésű, panorámás, teljeskörűen bútorozott kétgenerációs családi házat 1100 m2 parkosított telken.

Ez a kiemelkedően magas műszaki tartalommal és intelligens megoldásokkal létrehozott okosotthon a kor igényeinek megfelelő, maximálisan elérhető energiatakarékosságon felül a lakók kényelmét szolgáló megoldásokkal tölti be a tökéletes otthon szerepét. A vételár részét képező magas minőségű bútorok nyújtotta élmény, az igényes kivitelezés és a központi hangrendszerből szóló kedvenc dallamaink mellé már csak a személyes dolgaink szükségesek, hogy családunk azonnal otthon érezze magát.

A házba belépve, az előtérből a körbeüvegezett, teraszkapcsolatos amerikai konyhás nappaliba érkezünk, ahol kandalló teszi még hangulatosabbá a helyiséget. A beépített, gépesített konyhabútornak és a Cserhát vonulataira nyíló panorámának köszönhetően a konyhában eltöltött idő is kellemessé válik. A polcozott kamra extra tárolóhelyet biztosít konyhai kiegészítőinknek.
Szinteltolással került kialakításra a szülői háló, fürdőszoba sarokkáddal, zuhanykabinnal és toalettel, külön helyiségben vendégek részére toalett kézmosóval, szekrényekkel beépített folyosó és háztartási helyiség. Egy teljes értékű lakrész is elérhető ezen a szinten, szobával, konyhával, zuhanykabinos fürdővel, toalettel, mely a terasz felől közvetlenül is megközelíthető. Ideális megoldás vendégeink, nagyszülők, illetve kamaszaink számára is ez a privát tér.
Az emeletre a nappaliból jutunk fel, ahol két szoba és egy zuhanykabinos fürdőszoba és toalett kapott helyet.

A tágas teraszon elegendő helyünk van családi közös étkezésekhez vagy a kerti ülőgarnitúrán eltöltött pihenésre.
A kertben található még egy 10 m2 faház, ahol kényelmesen elférnek kerti szerszámaink, valamint fedett kis terasza további tárolási vagy kényelmi lehetőségeket biztosít.

A házat gondozott kert öleli körül, mely szintén okos megoldásokkal emeli kényelmünket, mint pl. több körös öntöző- és csepegtetőrendszer, vízkonnektorok, automatizált tápoldatozás és világítás.

A kétszárnyú kertkapu és a garázskapu is automatikusan nyílik, bent egy autóval parkolhatunk és igény szerint két autót is tölthetünk. Egy másik pontján az utcafrontnak, automatizált úszókapu biztosít beállási lehetőséget még egy autónak.

MŰSZAKI ADATOK
Riasztó
Központi hangrendszer
Napelem - 14kW
Motoros árnyékolók
Hőszivattyú
Padlófűtés + radiátor
Hűtő-fűtő klíma minden szobában és a nappaliban

Irányár: 179 millió Ft

Vácduka egy csendes, rendezett község Vác agglomerációjában. A lokációban minden megtalálható, ami a hétköznapi élethez szükséges, iskola, óvoda, vásárlási lehetőségek, orvos, gyógyszertár, posta. Vác autóval 10 perc, M2 5 perc, Budapest 25-30 távolságra van.


Elhelyezkedés

Vácduka


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6523232


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


59 000 000 Ft

Vácduka

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 79m²

+36 20

Ingatlannet kód: NET6523232

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó vácdukai családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 180 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 100 m². További jellemzői: az építés éve 2003, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 179 millió Ft, négyzetméter ára 994 444 Ft, ami a vácdukai átlaghoz képest 12%-kal magasabb. Az ingatlant Szilágyi Krisztina referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6523232. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Vácduka ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.