star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Váchartyán

  • 112 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 702 m²

    telek

Vételár:

63,9 millió Ft

Eladó ház Váchartyán

  • 112 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 702 m² telek

  • Eladó ház Váchartyán

  • 112m²


Ár:

63 900 000 Ft

Építés éve
1970
Szobák száma
4 (3 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla

A beltér:

ELADÓ családi ház Váchartyánban!

SZÉP HÁZ, SZÉP TELEKKEL, JÓ ÁRON!

Váchartyán Rudnay-kert részén, szépen karbantartott csaknem 112 m2-es 3 + 1 félszobás, összkomfortos családiház vált eladóvá, amelyhez egy kb. 18 m2-es önálló garázs tartozik.

A ház speciális építésű, ennek következtében falai kivételesen jól szigetelnek. A tető jó állapotú, palával fedett, nyílászárói szintén jó állapotúak.

Fűtése gázkazánnal megoldott de vegyestüzelésű kazánnal egyéb fűtésre is van lehetőség. A meleg vizet villanybojler biztosítja.
A fűtésközpontot a kb. 40 m2-es, 2 térre osztott, több célra alkalmas pincében találjuk.

A lakótér belső területe világos, nyitott hatású, jól szellőztethető. Kellemes enteriőr alakítható ki benne. A nappalinak használt szobához terasz is kapcsolódik, ebből a helyiségből jutunk fel szép falépcsőn a tágas, akár több szobára osztható felső szintre.

A szép méretű: 1702 m2-es telek körbekerített, több részre tagolt: első felében a házat körülvevő udvar, garázs és előkert található, a középső és hátsó területe kertként funkcionál. Az utcafronti kerítés igényes, kovácsoltvas jelleggel kialakított.

A terület lehetőséget nyújt pihenésre, sütögetésre, medence kialakítására és gazdálkodásra is méretéből adódóan. De más kihasználásra, esetleg megosztásra, és új épület felhúzására is alkalmas lehet, mivel a telek végén másik bejárat is kialakítható.

Bevásárlási lehetőség, posta, gazdabolt, gyógyszertár, óvoda, iskola, buszmegálló a közelben találhatók, a vasútállomás néhány perc sétára van a háztól.

A község Budapesttől 30 km-re észak-északkeleti irányban fekszik. Északról a Cserhát dombjai védik a települést, délre kinyílik a láthatár, és jó időben ellátni akár Leányfalu, Szentendre és a budai hegyek házaiig is.

Váchartyán könnyen elérhető Budapest-Nyugati pályaudvar vagy Vác felől a Budapest-Veresegyház-Vác vasútvonalon, illetve a Vác-Aszód szárnyvonal menetrend szerinti járatain.

De több irányból is megközelíthető a település menetrend szerinti autóbuszokkal, és az M2-es autóút megépülésével a közúti közlekedés is jóval könnyebbé vált, mint a megye más, félreesőbb területein.

Irodánk az alábbi szolgáltatásokkal segíti Önt az ingatlanvásárlásban:

- Ingyenes hitelügyintézés
- Földhivatali ügyintézés
- Jogi háttér biztosítása
- Energetikai tanúsítvány elkészítése
- Értékbecslés
- Ingyenes tanácsadás

Köszönjük, hogy minket választ!


Elhelyezkedés

Váchartyán


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6225981


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


26 900 000 Ft

Váchartyán

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 69m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6225981

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó váchartyáni családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 112 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 702 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 63,9 millió Ft, négyzetméter ára 570 536 Ft, ami a váchartyáni átlaghoz képest 15%-kal magasabb. Az ingatlant Moys-Szabó Tünde referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6225981. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Váchartyán ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.