star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Vácszentlászló

  • 107 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 600 m²

    telek

Vételár:

83 millió Ft

Eladó ház Vácszentlászló

  • 107 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 600 m² telek

  • Eladó ház Vácszentlászló

  • 107m²


Ár:

83 000 000 Ft

Szobák száma
4 (3 + 1)
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Vácszentlászlón, Gödöllőtől 16 km-re, eladó 2023-ban épült 94 m2 nettó lakóterülettel rendelkező (+ 26 m2 terasz, + 70 m2 garázs) családi ház 600 m2-es, összközműves telken. Szerkezete 30-as Porotherm tégla, mely kívülről 15 cm-es grafitos szigetelést kapott, de a jó hőtartást szolgálja a 7 légkamrás műanyag nyílászáró (műanyag redőny-szúnyogháló), illetve a betonfödémen elhelyezett 25 cm-es kőzetgyapot. A közös válaszfalak Silka hanggátló falazó elemből készültek. Az ingatlan cserépfedésű, kéménykiállással rendelkezik, mely helyileg a nappaliban található. A tulajdonosok előrelátóak voltak, így lehetőség van kandalló, vagy cserépkályha bekötésére a későbbiekben.
A fűtést Bosch kondenzációs gázcirkó biztosítja, mely a kerámialapos helyiségekben padlófűtésen, a lamináltlapos szobákban pedig radiátorpaneleken keresztül adja le a hőt.
Fűtés kiegészítésként 2 darab 3,5 kWattos hűtő-fűtő klíma is helyet kapott az ingatlanban.
A villanyhálózat 3 x 20 Amper, H tarifa rendelkezésre áll. Riasztórendszer és az elektromos kapu előkészítve, ahogyan a műhely vízkiállása, és áramellátása is.
A tetőtérbe feljáró lett kialakítva az első teraszról, kerti csap pedig a kert elején, és a végén is található.
A vételár részét képezi a beépített konyhaszekrény a villanysütős, gáz főzőlapos tűzhellyel.

Az energiatanúsítvány alapján BB besorolású, azaz közel nulla energiaigényre vonatkozó követelményeknek megfelelő.

A településen Szent László Általános Iskola, Zenei Alapfokú Iskola, Napköziotthonos Óvoda, posta, gyógyszertár, Szuper Coop, piactér...
A közelben 444-es számú buszjárat megállója, mely Gödöllő és Jászfényszaru között közlekedik Vácszentlászló érintésével. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 355995


Elhelyezkedés

Vácszentlászló, csendes utcában


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6547132


+36 70

Ingatlannet kód: NET6547132

Az általad megtekintett eladó vácszentlászlói (csendes utcában) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 107 m², míg a hozzá tartozó teleké 600 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 83 millió Ft, négyzetméter ára 775 701 Ft, ami a vácszentlászlói átlaghoz képest 22%-kal magasabb. Az ingatlant Szabó Krisztina referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6547132. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Vácszentlászló ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.