star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Várpalota

  • 245 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 300 m²

    telek

Vételár:

112 millió Ft

Eladó ház Várpalota

  • 245 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 300 m² telek

  • Eladó ház Várpalota

  • 245m²


Ár:

112 000 000 Ft

Építés éve
1980
Szintek
3
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

KIZÁRÓLAG IRODÁNK KÍNÁLATÁBAN.
A LIDO HOME BALATONALMÁDI INGATLANIRODA eladásra kínálja ezt a háromszintes, 5 szobás, FELÚJÍTOTT családi házat VÁRPALOTÁN, Veszprém és Székesfehérvár között félúton. A ház a Loncsosi városrész elején, közel a belvároshoz, a főút és a városi forgalom zajától csendes utcában található.
A 245 m2 alapterületű sorházrész 300 m2-es, hangulatos kertje mediterrán növényekkel parkosított, automata öntözőrendszerrel ellátott. A kertbe az étkezőből nyíló 20 m2-es teraszról jutunk ki. Egy programozható, fűthető épített medence szolgálja a kényelmet, a melegházban pedig konyhakertet művelhetünk. A kényelmes terasz biztosítja a családi együttlétek és a pihenés színhelyét.
A ház meredek domboldalra épült, így építészi megoldása a terepviszonyhoz igazítva szinteltolásos és egyedi. A földszintről a tetőtérig öt félemeleten juthatunk fel. Minden helyisége tágas és világos.
Elosztása: A földszinten található a garázs és az előszoba, innen egy félemeletet haladunk fel a konyha étkezőbe. Ezen a szinten található még egy kamra és egy fürdőszoba+WC. A következő fél szint a hatalmas nappaliba visz, melynek erkélyéről csodálatos panoráma tárul elénk. Egy fél szinttel feljebb található egy háló- és egy dolgozószoba és egy fürdőszoba külön illemhellyel. A negyedik fél szinten egy 35 m2-es tetőtéri szoba található, innen jutunk a hobby szobába, ahol saját bár és játékterem szórakoztatja a jelenlegi tulajdonosokat.
A ház az utóbbi években folyamatos felújításon esett át (2022-ben fejeződött be), melynek során a víz-, szennyvíz és villanyvezetékek cseréjére és egy új gáz cirkókazán beüzemelésére is sor került. A konyha és a fürdőszobák, valamint a belső burkolatok újszerű állapotúak. A ház külső szigetelést is kapott.
Főbb jellemzők:
- a ház tégla építésű
- a tető bitumenes zsindellyel fedett
- fűtéséről és melegvíz ellátásáról hőtárolós, kondenzációs gázkazán gondoskodik
- a hőleadásért radiátorok felelnek
- a házban 3 x 32 A, éjszakai áram és ipari áram
- a nyílászárók hő- és hangszigetelt műanyagok
- dupla komfortos: két fürdőszobával és két WC-vel felszerelt, mindkét fürdőszobában zuhanyfülke
- a falak festettek
- a szobákban laminált padló, padlószőnyeg, a többi helyiségben járólap
- a tetőtéri szobában klíma
- a kertben automata öntözőrendszer és külön vízóra ("locsoló óra")
- gépesített, épített medence
- a házhoz tartozik egy 25 m2-es garázs is.
Ajánlom többgyermekes családoknak, akik a Balaton közelében, Székesfehérvár és Veszprém infrastruktúráját könnyen elérve szeretnének vidéki életet teremteni.
Ha a vásárláshoz hitelben is gondolkodik, keresse kollégámat, aki díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére.
Amennyiben ez az ingatlan, vagy bármely más, kínálatunkban szereplő telek, ház, vagy lakás felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal a megadott elérhetőségeim bármelyikén.
Lido Home - Ingatlanok egy életen át!


Helyiségek

Fürdőszoba
4m²
Előszoba
8m²
Szoba
35m²
Szoba
6.7m²
Szoba
7m²
Wc
1.6m²
Fürdőszoba
7.5m²
Erkély
8m²
Szoba
11.3m²
Kamra
3.5m²
Szoba
25m²
Terasz
20m²
Szoba
32m²
Szoba
12.7m²
Szoba
7m²
Szoba
7m²
Konyha
20m²
Közlekedő
6.75m²
Szoba
36m²

Elhelyezkedés

Várpalota


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6462944


+36 30

Ingatlannet kód: NET6462944


Az általad megtekintett eladó várpalotai családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 36 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 245 m², míg a hozzá tartozó teleké 300 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 112 millió Ft, négyzetméter ára 457 143 Ft, ami a várpalotai átlaghoz képest 10%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Ádám Szilvia referens a Lido Home Balatonalmádi irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6462944. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Várpalota ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.