star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Vaskút

  • 210 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 1 255 m²

    telek

Vételár:

49,5 millió Ft

Eladó ház Vaskút

  • 210 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 1 255 m² telek

  • Eladó ház Vaskút

  • 210m²


Ár:

49 500 000 Ft

Építés éve
1988
Szobák száma
6

Az ingatlanról:

Vaskúton bajai úthoz közel, csendes utcában, 1255 nm-s telken, 210 nm-s, kétszintes, több generáció együttélésére, vagy vállalkozásra is alkalmas 2 lakásos családi ház eladó. A közelben található boltok, óvoda, iskola, játszótér, buszmegálló. Az ingatlanon 1988-ban épült nyugati tájolású lakóház, mely két különálló , külön bejárattal is rendelkező lakrészből áll, melyek igény esetén összenyithatóak. Tető és cserepezés remek állapotban van. A 90 nm-s földszinten található 2 külön nyíló szoba, ebédlő, konyha, spájz, fürdő és különálló WC található. A földszinten gáz központi fűtés van. Kétrétegű üveg fa ablakok redőnnyel vannak ellátva. Az emeleti lakás 130 nm-es, melyben előszoba , 4 külön nyíló szoba, konyha, tágas étkező, fürdő, különálló WC és spájz került kialakításra. hozzá egy Az emelet központi fűtési rendszerrel rendelkezik, ami vegyes tüzelésű és gázkazánnal is fűthető. Műanyag, hőszigetelt nyílászárókkal és redőnnyel van felszerelve. Az telken található még egy vegyes falazatú, felújításra szoruló lakrész, melyben előszoba, szoba, konyha, spájz, fürdő van. A fűtés gázkonvektorral történik. Tárolónak vagy műhelynek is ideális lehet. A házhoz tartozik egy 16 nm-s utcai bejáratú garázs. A ház előtt több autó parkolására is alkalmas terület található. A hátsó udvaron melléképületek, ólak, füstölő található, kiválóan alkalmas állattartásra és gazdálkodásra. Az ingatlan per- és tehermentes. Jelenleg nem lakott, így azonnal költözhető. Falusi CSOK, hitel igénybe vehető. Megtekintési szándékával, illetve felmerülő kérdéseivel keressen bizalommal. Amennyiben az ingatlan megvásárlásához el szeretné adni a jelenleg meglévő ingatlanát, ennek lebonyolításában is állunk rendelkezésére.


Elhelyezkedés

Vaskút


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6623198


Baja-Best Ingatlaniroda

Baja-Best Ingatlaniroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Baja-Best Ingatlaniroda

Baja-Best Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6623198

Baja-Best Ingatlaniroda

Baja-Best Ingatlaniroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Baja-Best Ingatlaniroda

Baja-Best Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó vaskúti családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 210 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 255 m². További jellemzői: az építés éve 1988. A családi ház ára 49,5 millió Ft, négyzetméter ára 235 714 Ft, ami a vaskúti átlaghoz képest 21%-kal magasabb. Az ingatlant Baja-Best Ingatlaniroda hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6623198. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Vaskút ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.