star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Vaspör

  • 115 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 5 298 m²

    telek

Vételár:

17,9 millió Ft

Eladó ház Vaspör

  • 115 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 5 298 m² telek

  • Eladó ház Vaspör

  • 115m²


Ár:

17 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1980
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Zala vármegyében, Vaspörben kínálok eladásra egy családi házat nagy telekkel!A község bár Zala vármegyéhez tartozik, de a Vasi-Hegyhát tájegység részét képezi. Dimbes-dombos utcái, jó levegője valamint a csend és nyugalom mind-mind vonzó. A legközelebbi város a 14 km-re fekvő Zalalövő, de Körmend is negyed óra alatt elérhető.Az eladásra kerülő ingatlan mögött 5298 nm nagyságú telken gyümölcsfák sokasága biztosítja a család számára a zamatos almát, cseresznyét, meggyet, körtét. Diófa és fügefa is van, ezen kívül a ház mögött zöldségeskertet létesítettek, valamint virágoskerttel színesítették az udvart. Elfér medence, szalonnasütő és grillező, is a kertben, az árnyékos helyen kialakított pihenősarok ideális a családnak-barátoknak.A ház vegyes falazattal épült, nagyobb része tégla, kisebb hányadban kőből készült, lakóterülete 115 nm. 2020-ban kicserélték a teljes villanyvezeték-hálózatot és felújították a lemezfedeles teraszt. 2 nagy szobája úgy lett kialakítva, hogy biztosított a pihenés bármely napszakban. A tágas nappali-konyha-étkező a családi élettér központja, itt töltik idejük nagy részét a tulajdonosok. A központi helyen kandallóval fűtenek, de elektromos panel is rendelkezésre áll.Az utcában fut a gázvezeték, az új lakó a gáz bevezetésével komfortosabbá és kényelmesebbé teheti a mindennapokat. Akad még felújítás a házon: rendbe kell tenni a fürdőt meg a hátsó szobát is, de ez már az új tulajdonos igénye szerint történik majd. Előbb-utóbb a tetőcsere is aktuális lesz.Érdemes letelepedni Vaspörben, ebben a rendezett, szépen fejlődő településen! Rendszeres a buszközlekedés Körmend illetve Zalaegerszeg irányában, de munkalehetőség a közeli Zalalövőn is akad. Az ovisokat és az iskolásokat buszjárat viszi Bagodra.Keressen bizalommal megtekintés és egyéb kérdés esetén!


Elhelyezkedés

Vaspör


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6657244


HASONLÓ INGATLANOK


30 000 000 Ft

Vaspör

  • Szobák: 4
  • Alapterület: 122m²

42 900 000 Ft

Vaspör

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 102m²

4 500 000 Ft

Vaspör

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 69m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6657244

Az általad megtekintett eladó vaspöri családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 115 m², míg a hozzá tartozó teleké 5 298 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 17,9 millió Ft, négyzetméter ára 155 652 Ft, ami a vaspöri átlaghoz képest 22%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Nádaljai Hédi referens a Duna House Szombathely irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6657244. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Vaspör ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.