star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Velem

  • 330 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 021 m²

    telek

Vételár:

84,9 millió Ft

Eladó ház Velem

  • 330 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 021 m² telek

  • Eladó ház Velem

  • 330m²


Ár:

84 900 000 Ft

Szintek
2
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára!

A csodás Alpokalja nyugodt községében, Velemben kínálok megvételre egy sok lehetőséget magában rejtő családi házat és jelenleg is működő vendéglátó egységet.
Velem felett magasodik 589 m magas hegytetőn, az erdő közepén a Szent Vid kápolna. Nemcsak a kápolna festői szépségében, de az Alpokalja hegyvonulatainak panorámájában is gyönyörködhetünk a ház napfényes erkélyén üldögélve.
Az 1970-es években épült kétszintes ház 1021 m2-es telekterületen található. A telek két oldalról is megközelíthető. A főutcáról betérve a lakóépületbe juthatunk, ahol az alsó szinten 4 lakószoba, nagy előtér, főzőkonyha és étkező, zuhanyzó WC-vel, külön WC, spejz található. A helyiségek az előtérből nyílnak, valamint innen egy lépcsőn át juthatunk az utcafront felőli felső szintre, ahol két vendégszoba, egy minikonyha és zuhanyzó WC-vel lett kialakítva. A két vendégszobából egy közös, nagyméretű, fából készített erkélyre tudunk kiülni, ahol lenyűgöző panorámában lehet részünk.
Az alsó szintre visszatérve, a lakótérből tovább haladva egy raktárhelyiségen keresztül érkezünk meg a jelenleg vendéglátó egységként üzemelő térbe, amely közvetlenül az udvarról is bejáratos. Innen lépcső vezet a felső szintre, ami hangulatos elrendezésével és dekorációjával igazán egyedülálló. Billiárd-asztal is szolgálja a vendégek kikapcsolódását. A vendégtér mellett egy későbbiekben beépíthető padlástér is található.
A hátsó udvaron egy 15 m2-es nyári-lak vizesblokkal, kültéri sütögető, tárolók helyezkednek el, a terület teljesen körbekerített.
Az épület több, mint 330 m2 területű, fűtését házközponti gázkazán és vegyes tüzelésű kazán biztosítja. A fűtési rendszer 3 részre tagolva üzemelhető, ezért a ház mérete ellenére kedvezőek a fűtési költségek. 2023 tavaszán napelemes rendszer is telepítve lett, ezért a villanyszámla is minimális. A fűtés 2 helyiségben kandallóval is kiegészíthető az átmeneti időszakokban.
Az elmúlt években több állagmegóvási felújítás történt, a nyílászárók hőszigetelt műanyagra lettek cserélve, szúnyoghálóval és redőnnyel felszereltek. Több helyiségben is padlóburkolat csere történt.
Amennyiben fantáziát lát ezen a csodás vidéken az épület lehetőségeinek kiaknázásában vagy további üzemelésében, úgy tekintsük meg együtt az ingatlant és a további információkat beszéljük át a megtekintés során.


Elhelyezkedés

Velem, Rákóczi utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6619726


+36 30

Ingatlannet kód: NET6619726

Az általad megtekintett eladó velemi (Rákóczi utca) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és félszoba). A családi házról 32 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 330 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 021 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 84,9 millió Ft, négyzetméter ára 257 273 Ft, ami a velemi átlaghoz képest 56%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Molnár Krisztina referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6619726. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Velem ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.