star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Vép

  • 120 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 760 m²

    telek

Vételár:

27,6 millió Ft

Eladó ház Vép

  • 120 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 760 m² telek

  • Eladó ház Vép

  • 120m²


Ár:

27 600 000 Ft

Szobák száma
4

Az ingatlanról:


ÁRCSÖKKENÉS!!

 

Vép központjában eladó egy teljesen felújítandó családi ház, 760 m² alapterületű telken. Az ingatlan szó szerint teljes tatarozást igényel, a téglafalakig lecsupaszítva!

Amennyiben nem szeretne a kivitelezés részleteivel foglalkozni, de mégis egyedi ízlése alapján kívánja új családi házát kialakítani, akkor ne késlekedjen, mert ebben is segítünk!!

Teljes generál felújítással foglalkozó céget tudunk biztosítani, aki egyedi egyeztetés és megegyezés útján, elkészíti szép új otthonát!

A hirdetésben a jelenlegi és az esetleg kialakítható alaprajz szerepel, de engedje el Ön fantáziáját és tervezzen! Itt minimális kompromisszummal formálhatja meg saját családi házát. Kialakíthat garázst, tárolót - egyéb melléképületet, nagy teraszt kapcsolhat az ingatlanhoz... stb stb.

Ne feledje! Ingatlan vásárlásnál mindig a helyszín a fontos, azon nem tudunk változtatni.

Részletekért keressen elérhetőségeimen!

Ára: 28.990.000.- Ft helyett most 27.600.000.- Ft

 


Elhelyezkedés

Vép


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6476367


Savaria Home Ingatlan Iroda

Savaria Home Ingatlan Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6476367

Savaria Home Ingatlan Iroda

Savaria Home Ingatlan Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó vépi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 120 m², míg a hozzá tartozó teleké 760 m². A családi ház ára 27,6 millió Ft, négyzetméter ára 230 000 Ft, ami a vépi átlaghoz képest 21%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szalai Katalin referens a Savaria Home Ingatlan Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6476367. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Vép ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.