star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Vértestolna

  • 70 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 106 m²

    telek

Vételár:

37,9 millió Ft

Eladó ház Vértestolna

  • 70 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 106 m² telek

  • Eladó ház Vértestolna

  • 70m²


Ár:

37 900 000 Ft

Szobák száma
3
Fűtés
egyéb

Az ingatlanról:

A Gerecse völgyében található legszebb településen Vértestolnán felújított családi ház eladó!

Ideális választás azoknak akik a rohanó és zajos városi életet vidéki nyugalomra cserélnék festői környezetben.

A településtől Tata közúton mintegy 12, Tatabánya 16 kilométernyi távolságra érhető el.

A mindössze 500 fős, de kiemelkedően rendezett település szinte minden utcájából csodálatos panoráma nyílik a környező hegyvonulatokra.

Az ingatlan a Petőfi Sándor utcában a központban helyezkedik el. A telek 1.106 m2, összközműves, részben körülkerített. A lakóház ún. kockaház az utcafrontra épült az 1960-as években. Alapozása beton sávalap, falazata tégla. A födém ún stukatúr födém. A tető faszerkezetű sátortető cserépfedéssel. A lakóház fedett teraszon át közelíthető meg. Hasznos alapterülete 70 nm, melyben konyha-étkező, nappali, 2 hálószoba és fürdő-WC helyiség van kialakítva. A nappaliban és az egyik szobában szőnyegpadló, a hálószobában laminált parketta, a többi helyiségben járólap van.

Jelenlegi tulajdonosai az alábbi felújításokat végezték el 2020-2021-ben:
- 5 cm vastag homlokzat szigetelés készült nemesvakolattal
- 1 ablak kivételével új műanyag ablakok kerültek beépítésre redőnnyel és szúnyoghálóval
- új villanyhálózatot építettek ki
- lapradiátorokat szereltek fel
- a fürdő-WC helyiség teljes körű felújításra került (padozat, burkolat, szaniterek)
- új konyhabútor készült, mely a vételár részét képezi.

A fűtésről vegyestüzelésű kazán gondoskodik, kiegészítő fűtésként pedig a nappaliban található cserépkályha működik. A lakóház folytatásában vegyes szerkezetű (vályog- és tégla) melléképület húzódik, melyben kazánház, pince, tároló- és padlásfeljáró, valamint garázs kapott helyet. A telek enyhe lejtéssel kialakított, az udvar részben betonozott, a többi része füves terület. Öntözése fúrt kútról biztosított.

Az infrastruktúra kiváló: közvetlen környezetében megtalálható kultúrház, buszmegálló, kisbolt, óvoda, orvosi rendelő, önkormányzat és tájház.

Az ingatlan kizárólag a Dot-ing ingatlan- és hiteliroda kínálatában található meg és előzetes telefonos időpont egyeztetést követően megtekinthető. Érdeklődni kizárólag: Nagy Edit 30/6-226-317

Irodánk kellemes, családias környezetben nyújt teljes körű tájékoztatást és szolgáltatást az ingatlant vásárlók és eladók számára egyaránt. Amennyiben nem rendelkezik a vásárláshoz szükséges teljes vételárral, kérje INGYENES Hitel előminősítésünket a piacon található összes bank kínálatából, pénzügyi szakemberünk DÍJMENTES segítségével.


Elhelyezkedés

Vértestolna


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6551197


HASONLÓ INGATLANOK


14 990 000 Ft

Vértestolna

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 30m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6551197

Az általad megtekintett eladó vértestolnai családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 70 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 106 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 37,9 millió Ft, négyzetméter ára 541 429 Ft, ami a vértestolnai átlaghoz képest 3%-kal magasabb. Az ingatlant Nagy Edit referens a Dot-Ing 2001 Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6551197. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Vértestolna ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.