star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Veszprém, Dózsaváros

  • 149 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 238 m²

    telek

Vételár:

75 millió Ft

Eladó ház Veszprém, Dózsaváros

  • 149 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 238 m² telek

  • Eladó ház Veszprém, Dózsaváros

  • 149m²


Ár:

75 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2000
Szintek
4
Szobák száma
5 (3 + 2)
Ingatlan állapota
felújított

Az ingatlanról:

A 4 szintes, 10CM-ES HŐSZIGETELÉSSEL ellátott épület szintenként 45 m2-es hasznos területtel rendelkezik. Legalján a GARÁZS, kazánház, tároló helyiségek és egy zuhanyzó kapott helyet. A földszinten egy előtér, kamra, WC kézmosóval, konyha étkező és a nappali található. Az emeleten 2 hálószoba és egy fürdő lett kialakítva. A tetőtérben két szoba és egy félszobányi tároló van.

   A ház fűtését MODERN, KONDENZÁCIÓS VIESSMANN GÁZKAZÁN biztosítja radiátorokon keresztül. Ennek köszönhetően a GÁZSZÁMLA ALACSONY, átlagosan mindössze 12 000,- forint havonta, közösköltség nincs. Ezáltal A REZSI RENDKÍVÜL ALACSONYAN TARTHATÓ. A meleg vizet villanybojler állítja elő.

     A lakás nyílászáró HŐSZIGETELT MŰANYAG ABLAKOK. Minden helyiségre jellemző, hogy RENDKÍVÜL VILÁGOS, TÁGAS TEREKET BIZTOSÍT. Az emeleti hálószoba közvetlenül kapcsolódik a nyugati fekvésű MÉRETES ERKÉLYHEZ. Ide egy HŰTŐ-FŰTŐ KLÍMÁT is beszereltek a magasabb komfortérzet érdekében. A nappaliból szintén közvetlenül léphetünk ki a másik, keleti fekvésű, valóban nagy erkélyre. Az ÍZLÉSESEN FELÚJÍTOTT FÜRDŐSZOBÁBAN HIDROMASSZÁZS ZUHANYKABIN teszi komfortosabbá a fürdést.

    A ház ELRENDEZÉSE KIVÁLÓ, hiszen a nappali életterek és a pihenést szolgáló helyiségek nagyon jól elkülönülnek egymástól. Az ingatlanhoz 238 m2-es SAJÁT HASZNÁLATÚ KERT tartozik, mely egy gondozott, parkosított előkertből és egy hátsó kertből áll, ahonnan a garázs is megközelíthető.

       NÉZZE MEG az ingatlanról készült virtuális sétát is, „sétáljon végig” saroktól sarokig a lakásban!  https://my.matterport.com/show/?m=aZ523DwEzLz

                                      TÖKÉLETES VÁLASZTÁS a jó vételhez!

                         HÍVJON, hogy Öné legyen ez a kitűnő állapotú sorház!

      Bankfüggetlen INGYENES hitelügyintézés. Ön csak kitalálja, mire keres megoldást és nyugodtan hátra dőlhet, a többi a mi dolgunk.

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Vezetékes gáz.
Kilátás: Kertre néző.


Elhelyezkedés

Veszprém, Dózsaváros, Roboz utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6655053


+36 20

Ingatlannet kód: NET6655053


Az általad megtekintett eladó Veszprém, dózsavárosi (Roboz utca) sorház 5 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 2 félszoba). A sorházról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 149 m², míg a hozzá tartozó teleké 238 m². További jellemzői: az építés éve 2000. A sorház ára 75 millió Ft, négyzetméter ára 503 356 Ft, ami a veszprémi átlaghoz képest 12%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Csordás János hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6655053. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Veszprém, Dózsaváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.