star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Veszprém

  • 100 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 900 m²

    telek

Vételár:

130 millió Ft

Eladó ház Veszprém

  • 100 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 900 m² telek

  • Eladó ház Veszprém

  • 100m²


Ár:

130 000 000 Ft

Építés éve
2022
Szintek
1
Szobák száma
4 (2 + 2)
Ingatlan állapota
új építésű
Parkolás
udvarban

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Fontos Önnek az alacsony fentarthatóság, a minőség, a friss levegő, a természet közelsége?

Új építésű, Bakonyi panorámás, rezsibarát, prémium kategóriás, egyedileg tervezett, igényes, remek adottságokkal, praktikus elrendezéssel kínálunk megvételre kétlakásos lakóépületet .
Az ár lakásonként értendő.

A lakóépület Veszprémtől 5km-re Gyulafirátót folyamatosan épülő új családi házas részén, csendes, nyugodt környezetben található. Földszintes, magas műszaki tartalommal  és a legmodernebb anyagok felhasználásával épül. A tető alacsony hajlásszögű Prefa lemez fedéssel készül, továbbá Velux síküveg és fénycsatorna kiegészítéssel, mely nagyszerű megvilágítást ad a nappalinak, konyhának, fürdőnek, közlekedőnek és a fedett terasznak egyaránt.
A tágas, központi élettér 42 m2-en amerikai konyhás nappaliként jelenik meg, továbbá 3 külön nyíló hálószoba biztosítja a család számára a privát szférát. A fürdőszoba igény esetén kád vagy zuhanyzó, wc kialakítással lehetséges, illetve külön wc is megtalálható. A lakás a korszerű, hő-és hangszigetelt, redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelt nagyméretű nyílászáróknak köszönhetően egész nap világos és napfényes. 

Hőszivattyús fűtése  padló és mennyezeti kialakítással, hűtő-fűtő funkciót tökéletesen ellátja. Kandalló vagy cserépkályha beépítésének lehetősége adott.
Inverteres klíma, riasztó és napelem kiépítése biztosított.
A lakásból kilépve egy 66 m2-es fedett fa burkolatú, kertkapcsolatos teraszon kapcsolódhatunk ki, mely alkalmas családi vagy baráti összejövetelekre egyaránt. 
Mindkét lakáshoz két autó parkolására van lehetőség.
Az utcában modern közvilágítás került kiépítésre , az áramvezetéket a földben helyezték el, ezáltal nem rontva az utcaképet.

Ajánlom mindazoknak, akiknek fontos a friss levegő,szeretnek madár csicsergésre ébredni, mindezt mégis közel a városhoz csendes, nyugodt, kertvárosias környezetben minőségi, rezsibarát otthonban élvezhetik.

További kérdéssel hívjon bizalommal!  

Dream-Ing, Álomból Otthont !


Elhelyezkedés

Veszprém


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6365510


+36 30

Ingatlannet kód: NET6365510


Az általad megtekintett eladó veszprémi ikerház 4 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 2 félszoba). Az ikerházról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m², míg a hozzá tartozó teleké 900 m². További jellemzői: az építés éve 2022. Parkolási lehetőség: udvarban. Az ikerház ára 130 millió Ft, négyzetméter ára 1 300 000 Ft, ami a veszprémi átlaghoz képest 41%-kal magasabb. Az ingatlant Eckert Eleonóra referens a Dream-Ing irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6365510. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Veszprém ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.