star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Veszprém

  • 165 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 349 m²

    telek

Vételár:

139 millió Ft

Eladó ház Veszprém 1. kép

Eladó ház Veszprém

  • 165 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 349 m² telek

  • Eladó ház Veszprém

  • 165m²


Ár:

139 000 000 Ft

Építés éve
1986
Szintek
4
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Melléképület
van
Bútorozott
Igen
Költözhető
Megegyezés szerint
Kilátás
Kertbe néző
Belmagasság
3m alatt
Erkély, terasz mérete
18 m²

Az ingatlanról:

Álmodott már egy otthonról, ahol a kényelem és a funkcionalitás tökéletes harmóniában van? 

Igényes  családi házat kínálok eladásra Veszprém kedvelt részén, a Völgyhíd közelében.

Az ingatlan két lakószínt 165m2, telek 349m2.   Van beépíthető padlás, pince és udvarában garázs.

Építési év 1986 (tégla, cseréptető). 2017-től folyamatosan és teljeskörűen magasminőségű anyagokkal megújult, teljeskörű energiahatékony hőszigetelése megtörtént. 

Kiemelkedő tulajdonságai:

 - Az épület hőszigeteléssel és hőszigetelő nemesvakolattal ellátva (falak, lábazat, kémények). 

- Tető jó állapotú, csatornák, oromszegélyek, lemezek cserélve. 

- Magas minőségű 3 rétegű hő,- és hangszigetelésű üvegezéssel, kombiredőnyökkel (redőny, szúnyogháló) ellátott ablakok és energiatakarékos ledes világításrendszere gondoskodnak róla, hogy biztosan beleférjen a rezsicsökkentett áramkeretbe. 

- Van 2 villanyóra, vezérelt árammérő és 3fázis.

- Duplakomfortos és energiatakarékos ház. Klímája télen-nyáron kitűnő és nagyon kedvezően alakulnak a fenntartási költségek. 

- Fűtése gázcirkó kazán, vagy teljesen új vegyeskazán, illetve hangulatos kiegészítő fűtési lehetőségekkel (elektromos kandalló, biokandalló, infraterápiás fűtő). 

- Az otthon melegéről és kényelméről elsősorban a gázcirkó kazán gondoskodik, mely központi és radiátoronként egyedi termosztát vezérléssel radiátor és padlófűtés hőleadókkal gondoskodnak. 

- Igény szerint az új vegyes kazán is bevetésre vár. 

- Mindezt még a jó hangulat kedvéért egy elektromos,- vagy biokandalló is kiegészíthet.

- További 1-2évre elegendő fa fűtőanyag a pincében marad. 

- 2 szigetelt kéménye alkalmas cserépkályha vagy kandalló fogadására.

- Vízgyűjtés megoldott, locsolás elektromos  szivattyú segítségével történik, esővízgyűjtő tartályból.

- A biztonságát riasztórendszer és kamerák, wireless csengő védik,  míg a ház takarítását robotporszívók végzik.

- Megosztása könnyen megoldható akár többgeneráció számára is. Egy házban és mégis  külön lakásban élhetnek.

Földszint: Teraszról megközelíthető, meghittséget és melegséget árasztó nagy hall,  ahol a család és barátok körében töltheti az estéket. A modern konyha-étkező teljeskörűen gépesített garantálja a gasztronómiai élvezetet. Konyhához északi tájolású nagyméretű kamra csatlakozik. Világos ablakos fürdőszoba káddal kínálja a napi tisztálkodási lehetőségét, mellette külön helyiségben a Wc. A világos hallból nyílik a 30m2-es (két szoba egybenyításával)  csodálatos fényárban úszó nagyszoba, mely igény szerint könnyen visszaállítható 2 szobává. A bejárat mellett található a 6,2m2 szoba, mely gardróbként, vendégszobaként, vagy barkácsszobaként is funkcionálhat. 

Emelet: A 27m2-es  - erkélyes és beépített szekrényes - hallból 3 nagyméretű szoba nyílik és világos, zuhanyzós tágas fürdőszoba, külön Wc.-vel. Itt minden családtagnak jut egy kellemes nagyságú kényelmes lakrész a pihenéshez. 

Kertjében örökzöldek, gyümölcsfák, játszótér, hinta, sütögető  kiválóan alkalmasak kerti összejövetelekhez. 

Parkolás a ház előtt utcán, vagy beállási lehetőség az udvarba. 

A különálló téglaépítésű garázs is benne van a vételárban, így autóját mindig biztonságban tudhatja.

A Völgyhíd, Veszprémvölgy, a csodálatos Kolostorok,- és kertek, a Vár csupán néhány perc sétára vannak. A kiváló tömegközlekedés és a közelben található boltok, iskola és óvoda és minden mi szükséges a mindennapokhoz még kényelmesebbé teszik az itt élést. Veszprém kiemelten nyugodt környezetében élvezheti a természet adta szépséget, miközben a városközpont kényelmes elérhetősége is adott. 

Amennyiben Önnek fontos a nyugalom, a tiszta levegő és a város közelsége, ez a ház az Ön számára készült, de ha épp arra van szüksége, hogy több generáció együtt éljen akkor ez a ház könnyen átalakul két háromszobás lakássá, hogy együtt és mégis külön élhessenek. 

Jelen funkciói szerint főleg lakóháznak ajánlanám, de akár vállalkozás részére is könnyen átalakulhat. 

Az ingatlan igény,- és megegyezés szerint  teljes bútorzattal is rendelkezésre áll, így Önnek csak be kell költöznie és élveznie a kényelmes otthonát.

Tehermentes energiatakarékos családiház. 

Csere,- és egyéb rugalmas vásárlási feltételekkel megoldható, megbeszélhető!

Ne habozzon, lépjen kapcsolatba velem mielőbb, hogy személyesen is megtapasztalhassa ezt a páratlan lehetőséget! Elsőkézből kaphat további információkat a Tulajdonostól. 

Keressen bizalommal!- de Ingatlanközvetítő segítségét nem igénylem!

 


Elhelyezkedés

8200, Veszprém, Síp utca 3


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: 6615381


+36 30

Ingatlannet kód: 6615381


Az általad megtekintett eladó veszprémi (Síp utca 3) családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 165 m², míg a hozzá tartozó teleké 349 m². További jellemzői: az építés éve 1986, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 139 millió Ft, négyzetméter ára 842 424 Ft, ami a veszprémi átlaghoz képest 16%-kal magasabb. Az ingatlant Zama hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6615381. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Veszprém ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.