star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Vonyarcvashegy

  • 366 m²

    alapterület
  • 15

    szoba
  • 664 m²

    telek

Vételár:

175 millió Ft

Eladó ház Vonyarcvashegy

  • 366 m² alapterület
  • 15 szoba
  • 664 m² telek

  • Eladó ház Vonyarcvashegy

  • 366m²


Ár:

175 000 000 Ft

Szobák száma
15

Az ingatlanról:

Vonyarcvashegyen  közel a strandhoz, a kikötőhöz  családi ház eladó. Az ingatlan alkalmas szobakiadásra is, hiszen hét  különálló, saját fürdőszobával rendelkező szobával, öt kisebb szobával és két konyhával rendelkezik.  A földszinten három  szoba- fürdőszoba, egy nagy nappali és egy konyha-étkező kapott helyet, illetve a  télikertben  egy teljesen felszerelt konyha lett kiépítve, így a földszinten egy belső és egy külső konyha is rendelkezésre áll. Az emeleten négy  kétszintes ( 4 szoba + 5 félszoba ), különálló, fedett terasszal rendelkező helyiség található, melyből az egyik egy külön bejárattal rendelkező lakás. A ház alatt pince van , az udvaron hangulatos kerti kiülő,  fúrt kút is  található. A fűtés gázkazánnal és vegyes tüzelésű kazánnal is megoldható, illetve a  nappaliban cserépkályhával. 


Elhelyezkedés

Vonyarcvashegy


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6276140


+36 30

Ingatlannet kód: NET6276140

Az általad megtekintett eladó vonyarcvashegyi családi ház 15 szobával rendelkezik (ebből 15 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 366 m², míg a hozzá tartozó teleké 664 m². A családi ház ára 175 millió Ft, négyzetméter ára 478 142 Ft, ami a vonyarcvashegyi átlaghoz képest 33%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Reményi Márta referens a Duna Centrum Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6276140. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Vonyarcvashegy ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.