star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Vonyarcvashegy

  • 500 m²

    alapterület
  • 14

    szoba
  • 872 m²

    telek

Vételár:

217,5 millió Ft

Eladó ház Vonyarcvashegy

  • 500 m² alapterület
  • 14 szoba
  • 872 m² telek

  • Eladó ház Vonyarcvashegy

  • 500m²


Ár:

217 500 000 Ft

Építés éve
1997
Szintek
1
Szobák száma
14
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Kivételes lehetőség, befektetésre, vállalkozásra!
Vonyarcvashegy Balaton-közeli részén eladó egy 425nm-s, vendégfogadásra kialakított lakóház 872 nm-s telken. A ház a 71 sz. főút mellett, attól a Balaton felőli oldalon helyezkedik el. Szépen kialakított, fákkal, dísz-cserjékkel, virágokkal telepített előkertje védi a ház nyugalmát tekintetektől és zajtól. A terep enyhén lejtős, ettől függően szinteltolásokkal épült. Így 4 különböző szinten lévő házrészt különböztetünk meg. A ház folytatásában, már sík kertrészben egy vízforgatással ellátott 12x5m-es és 1,2-1,8 m mélységű medence foglal helyet. A ház és medence közötti részen egy nagy, 56 nm-es térkövezett fedett terasz került kialakításra, mögötte a ház földszintjén egy 36 nm-es bár, közösségi helyiség van ami eredetileg garázsnak épült. A ház mélyebben elhelyezkedő földszinti részén (alagsor az alaprajzon) két nagy hálószoba saját fürdő-WC-vel, egy nagy nappali-étkező ás konyha található. A zárt lépcsőházon keresztül a magasföldszintre és a tetőtérbe is feljuthatunk. A magasföldszintet az udvarról induló külső lépcsőn keresztül is megközelíthetjük. Itt a kert felőli oldalon egy méretes világos klubhelyiség van ahonnan kijuthatunk egy nagy, a Balatonra néző fedett teraszra. Ezen a szinten egy konyha- étkező van, ahonnan egy másik fedett teraszra is kiléphetünk, továbbá két hálószoba saját fürdő -WC-vel. A zárt lépcsőházon keresztül a tetőtérbe jutunk, ahol egy tágas közlekedőn keresztül megközelíthetünk minden helyiséget. A kert felőli oldalon két nagy hálószoba található, amikhez saját fürdő-WC, és egy a Balatonra néző fedett terasz tartozik. A másik irányba egy kisebb szoba, fürdő- WC-vel és két egymás mellett levő hálószoba saját fürdő-WC-vel helyezkedik el.A ház utca felőli részén, amit később, 2013-ban építettek hozzá a házhoz két külön bejáratú apartman van, mindegyik két szintes, alul egy nappali- étkező- konyha, a lépcsőn feljutva egy hálószoba fürdő -WC-vel helyezkedik el.A ház mögötti terület hatalmas gyümölcsöskert, számos kiváló termésű gyümölcsfákkal, cserjével.A ház egész évben használható, fűthető, hűthető. Az 1997-ben épült alap házrészen gázkazánnal működő padlófűtés lett kialakítva, a meleg vizet központi villanybojler biztosítja. A padlástérben elhelyezett központi klíma rendszer biztosítja a helyiségek hűtését. Az apartman részen villanymelegítés van kialakítva.A ház külső 5 cm-s poliuretán-habos külső szigeteléssel rendelkezik, nemes vakolattal. Minden nyílászáró hőszigetelt fa vagy műanyag. Folyamatos karbantartással üzemel. 3 külön bejáratú apartman( hálószoba konyha-étkező és fürdő-WC-vel), és 8 szoba saját fürdő-WC-vel készen áll a vendégek fogadására.
A parkolás a kert-felőli kis bekötő úton keresztül a kertbe, ahol 4 kocsi fér el, vagy szemben a házzal az utcán lehetséges.A Balaton közel van, a strand 1,5 km-re. Nézzük meg ezt az ígéretes vendégházat együtt akár hétvégén is.

Referencia szám: HZ085426-IN


Elhelyezkedés

Vonyarcvashegy


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6532259


+36 20

Ingatlannet kód: NET6532259

Az általad megtekintett eladó vonyarcvashegyi családi ház 14 szobával rendelkezik (ebből 14 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 500 m², míg a hozzá tartozó teleké 872 m². További jellemzői: az építés éve 1997, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 217,5 millió Ft, négyzetméter ára 435 000 Ft, ami a vonyarcvashegyi átlaghoz képest 40%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Németh Katalin referens a Győr, Szövetség irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6532259. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Vonyarcvashegy ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.