star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XII. kerület

  • 1 400 m²

    alapterület
  • 30

    szoba
  • 3 305 m²

    telek

Vételár:

700 millió Ft

Eladó ház Budapest, XII. kerület

  • 1 400 m² alapterület
  • 30 szoba
  • 3 305 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XII. kerület

  • 1 400m²


Ár:

700 000 000 Ft

Szobák száma
30
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

A XII. kerület frekventált övezetében, Farkasvölgyben, kiváló adottságú 3300 négyzetméteres építési telek eladó, melyen jelenleg 2 darab, összesen 1500 négyzetméter alapterületű, korábban hotelként működő alápincézett 3 szintes épület, valamint kettő teniszpálya található, melyek folyamatosan üzemeltetve vannak.

Az épület tartalmaz még egy 500 fő kiszolgálására alkalmas nagyüzemi konyhát is.

A telek alap esetben15 %-os beépíthetőségű, de a létesítendő beruházás jellegétől függően az építési hatósággal egyeztetve 40%-ig növelhető.

A zöld környezetben elhelyezkedő telken belül is dús növényzet és fenyőfák találhatók, kis tóval és 10 autónak alkalmas parkolási lehetőséggel kiegészítve.

Befektetési célra is kiváló lehetőség.

Amennyiben felkeltette érdeklődését, várom hívását a hét bármely napján.

AMENNYIBEN NEM RENDELKEZIK A TELJES VÉTELÁRRAL, segítünk Önnek megtalálni a legjobb megoldást!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul díjmentesen. Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest. Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 349135


Elhelyezkedés

Budapest, XII. kerület, Farkasvölgy


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6491102


+36 30

Ingatlannet kód: NET6491102


Az általad megtekintett eladó Budapest, XII. kerületi (Farkasvölgy) sorház 30 szobával rendelkezik (ebből 30 egész szoba és 0 félszoba). A sorházról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 1 400 m², míg a hozzá tartozó teleké 3 305 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: udvarban. A sorház ára 700 millió Ft, négyzetméter ára 500 000 Ft, ami a Budapest, XII. kerületi átlaghoz képest 60%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kovács Dénes referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6491102. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.