star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XII. kerület

  • 421 m²

    alapterület
  • 9

    szoba
  • 700 m²

    telek

Vételár:

499 millió Ft

Eladó ház Budapest, XII. kerület

  • 421 m² alapterület
  • 9 szoba
  • 700 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XII. kerület

  • 421m²


Ár:

499 000 000 Ft

Építés éve
1992
Szintek
1
Szobák száma
9
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Befektetők, ingatlanfejlesztők figyelem!
Ritka befektetési lehetőség! Széchenyi-hegy lejtőjén, panorámás telken álló családi ház - akár három lakássá történő átalakítási lehetőséggel eladó!
Az átalakításra már tervek készültek, de a négy szinten található elegáns belső terek akár többféle elosztási/leválasztási lehetőséget is magukban rejtenek.
A kilencvenes évek elején igényes anyagok felhasználásával, saját célra épült házat átgondolt belső terek jellemzik. A közel 450 m2 lakóteret, minden szinten teraszok veszik körbe melyekre szinte az összes lakószobából kiléphetünk.
Műszaki jellemzők: Monolit födémek, 30-as Porotherm falazat, 10 cm dryvit szigetelés; háromrétegű üvegezéssel ellátott vörösfenyő nyílászárók; a hőellátást Vaillant gázkazán biztosítja radiátoros- és padlófűtéssel; igényes márvány- és gránit burkolatok.
Az ingatlanhoz három autó elhelyezésére is alkalmas, 50 nm-es, - elektromos kapun és fűtött lehajtón megközelíthető - garázs is tartozik. Elegáns - akár többgenerációs - családi ház, vagy többlakásos társasház alakítható ki, de optimális helyszíne lehet magánklinikának vagy cégközpontnak is.


Elhelyezkedés

Budapest, XII. kerület, Ágnes köz


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6496838


+36 20

Ingatlannet kód: NET6496838


Az általad megtekintett eladó Budapest, XII. kerületi (Ágnes köz) családi ház 9 szobával rendelkezik (ebből 9 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 421 m², míg a hozzá tartozó teleké 700 m². További jellemzői: az építés éve 1992, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 499 millió Ft, négyzetméter ára 1 185 273 Ft, ami a Budapest, XII. kerületi átlaghoz képest 14%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Marczis Krisztina referens az Istenhegyi út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6496838. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.