star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XII. kerület

  • 185 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 350 m²

    telek

Vételár:

279 millió Ft

Eladó ház Budapest, XII. kerület

  • 185 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 350 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XII. kerület

  • 185m²


Ár:

279 000 000 Ft

Építés éve
1997
Szintek
2
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkoló

Az ingatlanról:

Kútvölgy és Istenhegy határán, zöldövezeti környezetben, 1997-ben kialakított, két szintes ikerház fél dupla garázzsal.

Az ingatlan jól szeparált, saját gondozott kerttel rendelkezik, amely az egyik oldalról teljesen körülöleli a házat. A kertszint, ami egyben a földszint, a garázsszint teteje, így az teljesen rejtve van a kíváncsi szemek elől is.

Az épület földszintjén egy teraszkapcsolatos, rendkívül tágas, kandallóval is rendelkező amerikai konyhás nappali, egy szeparált lakrész, pezsgőfürdős sarokkáddal, wc-vel és bidével is szerelt privát fürdővel, egy vendég mosdó és egy előszoba került kialakításra.

Az emeleti szinten három hálószoba, egy dolgozó, egy zuhanyzóval, wc-vel és bidével szerelt fürdőszoba, egy külön wc, előtér, közlekedő és 2 ideális méretű terasz található. A helységek oldalsó és tetőtéri nyílászáróiknak továbbá fekvéseiknek köszönhetően rendkívül világosak.

Az ingatlan fűtését és melegvíz ellátását egy kombi cirkó készülék biztosítja amely padlófűtéssel, radiátorokkal és törölközőszárítókkal adja le a kellemes hőmérsékletet. A hangulatos melegről pedig egy a nappaliban elhelyezett fatüzelésű kandalló gondoskodik.

A házhoz tartozik egy közvetlen utcafrontról nyíló dupla garázs, amelyben kényelmesen elfér 2 nagyméretű autó továbbá motor, kerékpárok, stb.

Az ingatlan kizárólag irodánk kínálatában elérhető!

Jöjjön és tekintse meg mielőbb!


Elhelyezkedés

Budapest, XII. kerület, Diós árok


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6646728


+36 70

Ingatlannet kód: NET6646728


Az általad megtekintett eladó Budapest, XII. kerületi (Diós árok) ikerház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 185 m², míg a hozzá tartozó teleké 350 m². További jellemzői: az építés éve 1997, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. Az ikerház ára 279 millió Ft, négyzetméter ára 1 508 108 Ft, ami a Budapest, XII. kerületi átlaghoz képest 26%-kal magasabb. Az ingatlant Agenzia Monteverde Kft. referens a TECNOCASA irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6646728. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.