star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XIV. kerület

  • 130 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 230 m²

    telek

Vételár:

189 millió Ft

Eladó ház Budapest, XIV. kerület

  • 130 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 230 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XIV. kerület

  • 130m²


Ár:

189 000 000 Ft

Építés éve
1970
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
egyéb
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

Kedves érdeklődő!Figyelmébe ajánlom ezt a 14. kerületi Bánki Donát utcában található luxus ingatlant!Az ingatlan az elmúlt 5 évben egy teljeskörű felújításon esett át, ahol a következők kerültek beszerelésre.Áram/víz hálózat teljes cseréje.Minden szobában hűtő-fűtő klíma berendezésHőszivattyús fűtési rendszerPadlófűtésÚj műanyag nyílászárókÉs szinte az egész házat érintő burkolat csere lett még eszközölve, ahol a lehető legminőségibb anyagok kerültek felhasználásra.Az ingatlan azonnal költözhető, viszont rengeteg fantázia van benne, ha átalakításban gondolkodna a kedves érdeklődő.A tárolással ebben az ingatlanban biztos, hogy nem lesz baj! A házon belül több beépített szekrény és egy kisebb padlás tér gondoskodik arról, hogy minden holmi kényelmesen elférjen, ezzel is több teret hagyva szabadon.A kertben prémium minőségű műgyep van, ami gyermek és állatbarát.Ha valaki mégis a természetes gyep kialakítása mellet áll, annak kedvez a műgyep alatt még régebben elhelyezett automatikus locsolórendszer.A kertből megközelíthető garázsban kényelmes elfér akár két autó is.Az ingatlan biztonságáról pedig kamera és riasztó rendszer gondoskodik.Az Örs vezér tere közelségéből adódóan minden bolt vagy szolgáltatás ami a mindennapi igényekben felmerülhet 5 perces távolságban megtalálható.Minden a képeken látható bútor alku tárgyát képezi, igények szerint szívesen itt hagyják a tulajdonosok.Ajánlom azoknak az érdeklődőknek, akik már nem szeretnének foglalkozni a felújítással, maximum minimális átalakításban gondolkodnak és így akarják megtalálni az új családi fészküket.Megtekintés vagy bármi kérdés esetén hívjon bizalommal!


Elhelyezkedés

Budapest, XIV. kerület, Bánki Donát utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6616465


+36 20

Ingatlannet kód: NET6616465


Az általad megtekintett eladó Budapest, XIV. kerületi (Bánki Donát utca) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 130 m², míg a hozzá tartozó teleké 230 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 189 millió Ft, négyzetméter ára 1 453 846 Ft, ami a Budapest, XIV. kerületi átlaghoz képest 42%-kal magasabb. Az ingatlant Kakas Mátyás referens a Béke tér irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6616465. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIV. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.