star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XIX. kerület, Kispest

  • 202 m²

    alapterület
  • 8

    szoba
  • 722 m²

    telek

Vételár:

155 millió Ft

Eladó ház Budapest, XIX. kerület, Kispest

  • 202 m² alapterület
  • 8 szoba
  • 722 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XIX. kerület, Kispest

  • 202m²


Ár:

155 000 000 Ft

Építés éve
1993
Szintek
2
Szobák száma
8 (7 + 1)
Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:

Referens: GI11/91134
Eladó Kispesten egy 1993-ban épült két szintes, 722 nm-es ház hozzá tartozó 520 nm-es kerttel és garázzsal.

Az ingatlant térfigyelőrendszer védi, mely hőkamerás felvételt készít.
A lakás nappalival együtt 7 szobával, konyhával, beépített tárolóhelységekkel (gardrób, raktár), és 3 fürdőszobával rendelkezik.

Elrendezés szerint a földszinten van 1 konyha, 1 nappali, 1 szoba, 1 fürdőszoba káddal, ezen kívül 2 külön helységben mosdó; valamint a lépcső mellett egy tároló van kialakítva háztartási eszközök számára, a folyosón pedig egy beépített szekrény nyújt további helyet. A földszinten padlóburkolat és padlófűtés van.

A fűtést gázcirkó biztosítja.

Az emeleten található 4 nagy méretű hálószoba és 1 félszoba, ami jelenleg gardróbként üzemel. A szobák nem átjárhatóak, mindegyik külön bejárattal rendelkezik. Fent az épület két szárnyában 1-1 fürdőszoba található, amelyekből az egyikben egy hatalmas sarokkád és zuhanyzó is található egyaránt, dupla kézmosóval és hozzá tartozó szekrénnyel. A felső szint parkettázva van.

A földszintet és az emeletet 2 beépített tölgyfalépcső köti össze, az emeleti közlekedő jelenleg gipszkartonnal van lezárva, de bontás után az egész lakás körbejárható fentről is, lentről is.

Mindezeken felül a lakás rendelkezik 6 légkondival, termosztáttal, padlással - mely csak rakodásra alkalmas-, és 2 külön, elektromosan és manuálisan egyaránt nyitható és zárható garázsajtóval. A garázsban padlófűtés van kialakítva.

A közelben akár gyalogtávra is játszótér, óvoda,iskola, bevásárláshoz Aldi, valamint busz és villamos 10 percnyire kb.

Megtekinthető a hét bármely napján előre egyeztetett időpontban.

Ügyfeleink részére 0,5%-os ügyvédi költséggel és ingyenes hitelügyintézéssel állunk rendelkezésre.


Elhelyezkedés

Budapest, XIX. kerület, Kispest


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6051469


Gimesi Ildikó XI. Kondorosi út

Gimesi Ildikó XI. Kondorosi út

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Bp. XI. kerület Kondorósi út 7.

Bp. XI. kerület Kondorósi út 7.

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó Budapest, XIX. kerület, kispesti családi ház 8 szobával rendelkezik (ebből 7 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 5 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 202 m², míg a hozzá tartozó teleké 722 m². További jellemzői: az építés éve 1993. A családi ház ára 155 millió Ft, négyzetméter ára 767 327 Ft, ami a Budapest, XIX. kerületi átlaghoz képest 11%-kal magasabb. Az ingatlant Gimesi Ildikó XI. Kondorosi út referens a Bp. XI. kerület Kondorósi út 7. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6051469. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIX. kerület, Kispest ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.