star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XVI. kerület

  • 330 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 1 000 m²

    telek

Vételár:

339 millió Ft

Eladó ház Budapest, XVI. kerület

  • 330 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 1 000 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XVI. kerület

  • 330m²


Ár:

339 000 000 Ft

Építés éve
1896
Szintek
3
Szobák száma
7
Fűtés
gáz (egyedi)

Az ingatlanról:

Ó-Mátyásföld Szívében - Villa - Sok-Sok Extra

Szeretne egy múltat idéző, kellemes otthont Ó-Mátyásföld Szívében, vagy vállalkozása számára keres Ideális Ingatlant? Ez egy kihagyhatatlan lehetőség az Ön számára!

XVI.kerületben , Ó-Mátyásföld egyik legpatinásabb utcájában, eladóvá vált egy 1890-es években épült, klasszikus, nagypolgári stílusú villa épület.

2006-ban az épület szerkezetileg és funkcionálisan is teljesen megújult. A jól átgondolt átalakításnak köszönhetően megőrizte eredeti stílusjegyeit, századfordulós báját.
A kazettás ajtók, belső spaletták, az ólomüveggel díszített nyílászárók, a világos, tágas terek, a belmagasság, a kváderes, stukkós homlokzat, mind-mind a nagypolgári életérzésre emlékeztetnek.

Az örökzöldekkel, vadgesztenyefákkal körülölelt intim kert, a fedett teraszok idilli környezetet teremtenek a pihenéshez, a családi és baráti összejövetelekhez.

Extrák: fedett medence, jakuzzi, szauna, boros pince, taverna pizza sütővel, kandallóval, riasztó kamera rendszerrel, 2 állásos garázs, motorizált aluminium redőnyök.

A telek sarkon helyezkedik el, így 2 utcáról is megközelíthető.

Vállalkozásra (oktatási intézmény, orvosi rendelő, ügyvédi iroda stb.) is alkalmas a kifogástalan elhelyezkedésének köszönhetően.
Amennyiben Ön vállalkozó szellemű, vagy befektetési lehetőséget keres, esetleg patinás otthonra vágyik, melyet a saját igényire szabhat, jöjjön, nézze meg és beszélgessünk a lehetőségekről!

A környékről:

ősfás, kertvárosi


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Terasz
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Gardrób
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Budapest, XVI. kerület, Ó-MÁTYÁSFÖLD


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6400579


Balla Ingatlan - XVI. kerület

Balla Ingatlan - XVI. kerület

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6400579

Balla Ingatlan - XVI. kerület

Balla Ingatlan - XVI. kerület

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, XVI. kerületi (Ó-MÁTYÁSFÖLD) családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 7 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 29 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 330 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 000 m². További jellemzői: az építés éve 1896, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 339 millió Ft, négyzetméter ára 1 027 273 Ft, ami a Budapest, XVI. kerületi átlaghoz képest 24%-kal magasabb. Az ingatlant Sarcia Ildikó referens a Balla Ingatlan - XVI. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6400579. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.