star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XVII. kerület

  • 305 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 1 000 m²

    telek

Vételár:

219 millió Ft

Eladó ház Budapest, XVII. kerület

  • 305 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 1 000 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XVII. kerület

  • 305m²


Ár:

219 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2008
Szintek
2
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkoló

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

XVII. KERÜLETBEN: A HOME CENTER MÖGÖTTI RÉSZEN, ELADÓ EGY KÖRBEJÁRHATÓ, NAPPALI + 5 SZOBÁS, CSALÁDI HÁZ, GONDOZOTT, 1000 m²-ES TELKEN, TÖBB AUTÓ SZÁMÁRA GARÁZZSAL.

A HÁZ JELLEMZŐI:

2008-ban épült, szigetelt 2 szintes családi ház, teljesen szuterén szinttel. Fekvésének köszönhetően, körbe napozott, világos. A fűtésről és meleg vízről kombi gondoskodik, a földszinten padlófűtés az emeleten radiátorok segítségével. A nyílászárók műanyagok, thermo üvegesek.

Burkolatok szép állapotúak. A földszinti szoba laminált parkettás, a többi helyiség járólappal burkolt. Az emeleten két szoba laminált parkettás, egy szoba hajópadlós, egy szoba szőnyeggel borított, a fürdőszoba és a mosókonyha járólappal burkolt. Az emeleten található szobákban inverteres klíma került felhelyezésre. A ház riasztórendszerrel felszerelt. A nagy kapu és a garázs ajtó automatán vezérelt.

A ház alatt teljes szuterén szint található, ahol 5 állásos garázs és 2 tároló kapott helyet.

A kert rendezett, parkosított, fúrt kút és arról működtetett öntözőrendszer is rendelkezésünkre áll, valamint egy 70 m³ -es épített medence került kialakításra.

ELRENDEZÉS:

Földszint:

- nappali + teraszkapcsolat

- szoba

- étkező + teraszkapcsolat

- konyha

- kamra

- kádas és zuhanyzós fürdőszoba

- külön mellékhelyiség

- tágas előtér

Emelet:

- 4 szoba

- 4 gardrób

- mosókonyha

- kádas fürdőszoba

- közlekedő

A KÖRNYÉK:

A környező épületek 2005-2010 környékén épültek, újszerűek. Az utcák rendkívül csendesek, egyirányúsítottak. Kiváló lakóközösség jellemzi!

Rákoskeresztúr csendes, forgalomtól mentes mellékutcája, jó közlekedésnél. Közelben található iskola, óvoda, gyógyszertár, orvosi rendelő bevásárlási lehetőség. Az M0-ás autópálya 5 perc alatt közelíthető meg. Közelben 97 E gyors buszjárat az Örs vezér térre, valamint 161,161 E, 202 E nappali és 956, 990-es éjszakai járatok érhetők el.

FINANSZÍROZÁS:

Banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre!

IRÁNYÁR: 219 M FT

VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN!

A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.


Elhelyezkedés

Budapest, XVII. kerület, Rákoskeresztúr


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 1

Ingatlannet kód: NET6469351


+36 1

Ingatlannet kód: NET6469351


Az általad megtekintett eladó Budapest, XVII. kerületi (Rákoskeresztúr) családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 305 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 000 m². További jellemzői: az építés éve 2008, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A családi ház ára 219 millió Ft, négyzetméter ára 718 033 Ft, ami a Budapest, XVII. kerületi átlaghoz képest 3%-kal magasabb. Az ingatlant Tec 17 Ingatlan Kft. referens a TECNOCASA irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6469351. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.