star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XVIII. kerület, Újpéteritelep

  • 118 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 400 m²

    telek

Vételár:

110 millió Ft

Eladó ház Budapest, XVIII. kerület, Újpéteritelep

  • 118 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 400 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XVIII. kerület, Újpéteritelep

  • 118m²


Ár:

110 000 000 Ft

Építés éve
2006
Szintek
2
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Melléképület
nincs

A beltér:

Szabadon álló, belső kétszintes, duplakomfortos ikerház eladó.

A telken az utcafront felől elhelyezkedő ház 2006-ban épült. Téglaépítésű, betonfödémes, szigetelt, nyílászárói hőszigetelt műanyagok, redőnnyel és szükség szerint szúnyoghálóval felszereltek. A tetőn betoncserép van, a födémen üveggyapot szigetelés. A fűtés és a meleg víz kombi gáz cirkókazánról üzemel, földszintes padlófűtéssel, a tetőtérben radiátorokkal.

A földszinten (55,40 nm) lévő, a tágas előtérből nyíló garázs (18,24 nm), elektromos ajtóval, és az utca felől is motoros kapuval nyitható. Az előtérhez közvetlen kapcsolódik a világos, napfényes nappali – konyha – étkező, ahonnan ki tudunk menni a teraszra (10,18 nm). A konyha beépített gépei (villanysütő, gáz főzőlap, elszívó) a vételár részét képezik. Ezen a szinten egy önálló, ablakos wc, egy ablakos tusolós fürdőszoba, egy kamra és a lépcső alatt praktikusan kihasznált tároló helyiség van kialakítva.
A tetőtérbe (br. 49 nm, nt. 34 nm) kényelmes és stabil lépcső vezet, mely szintén világos. Fent három szoba, egy kádas fürdőszoba wc-vel, és egy ablakos, radiátoros gardrób van, mely akár szobaként is használható. A közlekedő részből lehet –létra segítségével- feljutni a magas, akár ki is kihasználható padlástérre.

Az ingatlan kb. 3 hónap alatt beköltözhető.

A környékről:

A környék közlekedése és ellátottsága kiváló. Pár perc alatt elérhető: bölcsőde, óvoda, általános iskola, Spar, drogéria, orvosi rendelő, gyermekorvosi rendelő, gyógyszertár, posta, pékség, étkezdék. Buszok a KÖKI ill. a Határ úti metró felé: 89E, 294E, 184 (25-30 perc). Vonat: S21 (22 perc).


Elhelyezkedés

Budapest, XVIII. kerület, Újpéteritelep


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6459263


+36 30

Ingatlannet kód: NET6459263


Az általad megtekintett eladó Budapest, XVIII. kerület, Újpéteritelepi ikerház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és félszoba). Az ikerházról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 118 m², míg a hozzá tartozó teleké 400 m². További jellemzői: az építés éve 2006, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. Az ikerház ára 110 millió Ft, négyzetméter ára 932 203 Ft, ami a Budapest, XVIII. kerületi átlaghoz képest 8%-kal magasabb. Az ingatlant Szanyi Edit hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6459263. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVIII. kerület, Újpéteritelep ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.