star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XVIII. kerület

  • 270 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 560 m²

    telek

Vételár:

128,9 millió Ft

Eladó ház Budapest, XVIII. kerület

  • 270 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 560 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XVIII. kerület

  • 270m²


Ár:

128 900 000 Ft

Építés éve
2011
Szintek
3
Szobák száma
5 (4 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (központi)

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Budapest XVIII. kerület,Újpéteri telep családi házas övezetében, 3 szintes, 270 nm-es, igényesen kialakított családi ház eladó.

Az épületet a szuterén részében: garázs, műhely, kondi terem, tároló és közlekedő, a földszinten: nappali, hálószoba, konyha, kamra, fürdőszoba + wc, közlekedő, terasz, az emeleten: 3 szoba, fürdőszoba + wc, lépcsőház, közlekedő és erkély helyiségekből alakították ki. Minden helyiség külön nyílik, nincsenek egymásból nyíló szobák, nagyon jól élhető otthon. Minden helyiségnek van külön ablaka, ezáltal világosak, jól szellőztethetőek.
A mindig kellemes hőmérsékletről télen a Beretta kombi gázkazán, nyáron a több helyiségben is felszerelt 4 db inverteres légkondicionáló gondoskodik, az 5cm vastag szigeteléssel együtt.
Külső-belső kamerarendszerrel felszerelt a ház.

Az udvarban egy féltetős autó beállót is építettek, így nem mindig kell a pincerészen található garázsba leállni. A bejárati- és garázs kapu, távkapcsolóval irányítható.
Az 560nm kert rendezett, szakember által tervezett, automata öntöző rendszerrel ellátott.

Jelenlegi állapota, kis változtatással, lehetővé teszi akár 2 generációs család lakhatását, vagy a tetőtér beépítését is.

Cég telephelynek is tökéletes, 2 vízóra, 380 V áram, 3x63A található a szuterén részen.

A közelben uszoda, bölcsőde, óvoda, iskolák, orvosi rendelők, posta, üzletek, hipermarketek, busz vonat és M3 metró állomás.

Önnek ajánlom, ha egy átgondoltan kialakított, igényesen megépített otthont keres, esetleg 2 generáció részére, vagy akár a cége telephelyének alkalmas ingatlant keres.

CSOK PLUSZ-al illetékmentes vásárlással!

Irodánk Ön számára biztosított kedvezményes
szolgáltatásai:
- bankfüggetlen hiteltanácsadás
- ha ügyfelünk lesz az ingatlan
vevője, ingyen elkészíttetjük az
energetikai tanúsítványt

Ügyvédi szolgáltatások féláron
elérhetők!


Elhelyezkedés

Budapest, XVIII. kerület, Újpéteri telep családi házas övezet


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6608821


+36 20

Ingatlannet kód: NET6608821


Az általad megtekintett eladó Budapest, XVIII. kerületi (Újpéteri telep családi házas övezet) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 270 m², míg a hozzá tartozó teleké 560 m². További jellemzői: az építés éve 2011, a fűtés típusa gáz (központi). A családi ház ára 128,9 millió Ft, négyzetméter ára 477 407 Ft, ami a Budapest, XVIII. kerületi átlaghoz képest 35%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Nyitrainé Mária referens az ArtsHome Invest irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6608821. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVIII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.